Ahoj. Hledám nějaké kapsičky. Je to pro venkovní kočky lidí, kteří to zas tak moc neřeší. U granulí jsem vybral Brit premium. Ale prohlížet všechno složení kapsiček už se mi nechce. Ne moc drahé. Dostupné někde na eshopu, kde se dají koupit i ty granule. Prohlížel jsem kapsičky na spokojeném psovi, ale docela mě zklamalo, že tam prodávají i marketovky a všechny levnější kapsičky mají hrozné složení. V odkazu je, kde mají levné granule. Po pravdě ani nevím, kolik stojí ty kapsičky v marketu, takže nedokážu říct strop cenu. Můžete dát klidně i další tipy na granule. Ty brit vycházejí ve velkém balení na 62Kč/kg, takže někde v té ceně.
https://krmivo-a-vitaminy-pro-kocky.heureka.cz/adult-premium-granule-losos-8-kg/#o=2
Uživatel s deaktivovaným účtem

Za mě teda kapsičky vyjdou dost draho i u těch levnějších a nekvalitních v poměru kolik toho v balení je...pokud je koček víc, než jedna, koukla bych se raději po konzervách (např Carny - bývají 200g, nebo tetrapacky Bozita) a nebo dávala syrové maso...venkovní kočky většinou nejsou moc vybíravé, naloví si myši, některé i hmyz...budou mít docela ok granule a k tomu to maso by byla pecka...můžou kupovat maso ve slevě pro lidi, případně objednat mletiny z internetu, nebo vzít u řezníka.
Rozhodně se vyhnout značkám Whiskas, Kitekat, Friskies, Felix, Gourmet atd...
To je super, že pomáháte venkovním kočičkám z okolí! Za mě ty granule klidně nechte, mamka je dává venkovkám na vesnici taky a řekla bych, že jsou fajn. :) Kapsičky můžete zkusit taky od nich, Premiovky, občas je dávám naší čiči a chutnají moc, mají tam i balení po více kusech a příchutích. Za nás z nich jedou nejvíc filetky s krocanem ve šťávě. Nakupuju to přes jejich origoš brit eshop i se žrádlem pro psa, všechno jedním šmahem, s jinými eshopy zkušenost nemám, tak tady asi úplně radit nemůžu. Hlavně že neberete žádné marketovky, to je každopádně základ! :)