AS.

XXX.XXX.88.131
Dobrý den, roky jsem zachraňovala kočky z ulice, ale teď bych si ráda pořídila nějakého čistokrevného kočičího parťáka, nebo parťačku do bytu.l, jenže pracuji jako zdravotní sestra, což znamená 12 hodin samoty. Neporadil by mi, prosím někdo vhodné plemeno? Velmi se mi líbí Ragdoll, Mainská nebo perská. Neporadil by mi někdo prosím, případně mi sdělil své zkušenosti s těmito plemeny a na co si dát při výběru koťátka pozor? Nikdy jsem nechovala kočku v bytě, proto je to pro mne nová zkušenost, tak prosím o shovívavost a děkuji za každou radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

..vzala bych si dvě koťata ragdolla nebo persanky. ...mainky jsou akčnějsí....a urcitě s PP, z mensi chovatelské stanice..
AS.

XXX.XXX.88.34
Děkuji mockrát za rady, a v případě, že bych si tedy koupila dvě, měly by být stejného pohlaví, nebo kočku a kocourka? Děkuji.

AS.
napsal(a):
Děkuji mockrát za rady, a v případě, že bych si tedy koupila dvě, měly by být stejného pohlaví, nebo kočku a kocourka? Děkuji.
...osobně bych šla do kočky a kocoura anebo kocku s kočku, dva kocoura ne, ale je to jen můj nazor....
napsal(a):
...osobně bych šla do kočky a kocoura anebo kocku s kočku, dva kocoura ne, ale je to jen můj nazor....
Mám tři kocoury a nechtěla bych jinak 😁 Když si vezmete z jedné chs dva jedince, kteří se znají, tak je to úplně jedno. Hlavně ať jsou oba vykastrovaní...buď už z chovatelské stanice nebo pak brzy u vás.