Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Emilkaa

15.6.2020 07:48
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Dobrý den, máme cca měsíc a půl staré kotě a napilo se od kočky po koťatech která zemřela. Kočka chodí ven ale i domů. Kotě od včera zvrací žluté s pěnou nevíte co by to mohlo být? Prosím o radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2020 09:05

Jeďte okamžitě k veterináři...otázka je, na co umřela kočka...to zřejmě asi taky netušíte? Byla očkovaná? Nebo víte, že byla nějak nemocná?

15.6.2020 09:16

takže venkovní kočky, nekastrovaný, takže předpokládám, že i neočkovaný, koťata zdechla a tohle kotě zvrací.

panleukopenie?

potřebujete buď veta nebo nový kočky

Emilkaa

15.6.2020 15:09
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Kočička je naprosto v pořádku, akorát když jsme zjistili, že čeká koťata bylo už pozdě na očkování.
Koťátko které se napilo jsme hned vzali k veterináři dal mu nějaké injekce a zítra kontrola. Říkal ze by to mohli byt červici a když se to zlepší tak zítra očkování

15.6.2020 17:53

Emilkaa napsal(a):
Kočička je naprosto v pořádku, akorát když jsme zjistili, že čeká koťata bylo už pozdě na očkování.
Koťátko které se napilo jsme hned vzali k veterináři dal mu nějaké injekce a zítra kontrola. Říkal ze by to mohli byt červici a když se to zlepší tak zítra očkování

Ale stejně - nechte kočku vykastrovat.

15.6.2020 17:53

také jsem to chtěla napsat..zvažte prosím do budoucna kastraci

15.6.2020 18:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
také jsem to chtěla napsat..zvažte prosím do budoucna kastraci

Kočka zemřela....nebo teda nevím, jsem se v tom ztratila

15.6.2020 18:25

lesnížínka napsal(a):

Popravdě taky nevím, ale kotě žije, tak to do budoucna snad naočkují a vykastrují, pokud bude v pořádku.

15.6.2020 19:04
Bobča

XXX.XXX.105.52

lesnížínka napsal(a):

Raduš,já to pochopila tak,že to malé kotě se napilo od kočky,které umřely koťata-ty koťata umřela nevíme na co,ta kočka ne.. ,a to kotě se napilo od té kočky a zvrací....hm??tak jestli nebyla chyba v té kočce???a jejím mléku??

Emilkaa

15.6.2020 21:31
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Na kastraci je kočička již objednaná. Koťátko je už lepší ale pořád moc nejí dáváme mu injekční stříkačkou kotěcí mléko a pije vodu nevíte někdo jak do něj dostat aspoň trochu toho jídla zkoušeli jsme kapličku tu plive a vařenou rýži nechce

15.6.2020 21:45
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Emilkaa napsal(a):
Na kastraci je kočička již objednaná. Koťátko je už lepší ale pořád moc nejí dáváme mu injekční stříkačkou kotěcí mléko a pije vodu nevíte někdo jak do něj dostat aspoň trochu toho jídla zkoušeli jsme kapličku tu plive a vařenou rýži nechce

Proč by kotě mělo chtít žrát rýži?!? Je to čínské kotě? Kotěti naškrabejte hovězí maso.

15.6.2020 21:48
Bobča

XXX.XXX.105.52

Emilkaa napsal(a):

Já mám dobrou zkušenost s vývarem....neměli zrovna kuřecí věci,tak jsem uvařila krůtí krk,,,jen malinko osolila(skoro vůbec)i se zeleninou,,,a vlažný mu jej dávala,,,myslím,že jsem Maxe tím zachránila-dovezla jsem ho skoro na pokraji smrti...zhubl 2 kila za 3 týdny,byl šíleně vyhladovělý....ale ten vývar pil...i trochu masa jsem mu dávala-snědl ho...kapsičky ani granule moc nechtěl,....jen moje zkušenost..

15.6.2020 21:50
Bobča

XXX.XXX.105.52

masa vařeného,z toho vývaru

Emilkaa

16.6.2020 07:11
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Rýži nám doporučil pan doktor z mé hlavy to není, když mi to řekl koukala jsem na něj a ptala se ho jestli to myslí vážně. Zkusím ten vývar jinak všem moc dekuji za rady

Emilkaa

17.6.2020 08:03
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Tak kotě je opět horší už nevíme co s nim jen leží a dáváme mu po malých dávkách kaši od doktora už teda nezvraci ale je na tom hůře

17.6.2020 08:13
Bobča

XXX.XXX.105.52

Emilkaa napsal(a):
Tak kotě je opět horší už nevíme co s nim jen leží a dáváme mu po malých dávkách kaši od doktora už teda nezvraci ale je na tom hůře

když už nezvrací,vydržela bych asi ještě dávat tu kaši.(nějakou zvláštní?od doktora?)..

S tou rýží...ta se vařila i malým miminkům-odvar se dával do flašky,když mělo mimčo průjem,nebo zvracelo...nemáte malou lahvičku s cumlem,aby mohlo sát??

Jen můj názor jsou tu i odbornice-ty vám poradí třeba víc...ať to dobře dopadne

17.6.2020 11:00
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bobča napsal(a):
když už nezvrací,vydržela bych asi ještě dávat tu kaši.(nějakou zvláštní?od doktora?)..

S tou rýží...ta se vařila i malým miminkům-odvar se dával do flašky,když mělo mimčo průjem,nebo zvracelo...nemáte malou lahvičku s cumlem,aby mohlo sát??

Jen můj názor jsou tu i odbornice-ty vám poradí třeba víc...ať to dobře dopadne

Jo rýže se dávala, ten odvar, bůhví proč zrovna rýže(kvůli škrobu?) přece jen rýže je něco, co neroste u nás, tak si myslím, že musela být u nás nějaká domácí alternativa tohohle ,,zázraku" Nemyslím si ale, že pro šelmu je to ta pravá léčba. Ještě dotaz: je kotě naočkované? Dělali mu nějaké testy, nemůže mít některou z těch hnusných kočičích nemocí?

Emilkaa

17.6.2020 11:57
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Kotě naočkované není vážilo moc málo..
Na testy je moc malý říkal pan doktor
Panleukopenie to není prý by k této nemoci musel mít průjem což nemá
Do toho se mu začali motat zadní nohy když jde na zachudek občas spadne protože se neudrží na zadních nohách. Dnes opět jdeme na kontrolu a uvidíme dám sem vědět jak to dopadlo

17.6.2020 13:30
canka

XXX.XXX.35.234

Emilkaa napsal(a):
Do toho se mu začali motat zadní nohy když jde na zachudek občas spadne protože se neudrží na zadních nohách. Dnes opět jdeme na kontrolu a uvidíme dám sem vědět jak to dopadlo

Držím vám pěsti,aby se koťátko dařilo už jen lépe...

17.6.2020 17:08
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Emilkaa napsal(a):

Ach jo, snad ho ještě dají dokupy Nechtělo by to kapačku?

Emilkaa

17.6.2020 19:44
Emilkaa

XXX.XXX.168.20

Tak kotě si na veterine nechali na kapacce a zítra si máme zavolat tak doufám ze to dobre dopadne....

Emilkaa

17.6.2020 20:29
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Tak před půl hodinou volal pan doktor a kotě už neni😔bylo to prý strašně rychle
Všem moc dekuji za rady❤️

17.6.2020 21:51
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já jsem se bála sem nakouknout. To je mi líto, chudinka malý

Emilkaa

17.6.2020 22:10
Emilkaa

XXX.XXX.168.229

Mě taky prijde mi to jako včera co si tu se mnou hrál ještě mám od nej škrábance na rukou😔

18.6.2020 13:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dneska jsem byla s kocourem na přeočkování. Přede mnou panička s asi otrávenou mickou, za mnou panička s takřka totožně vypadajícím(všechno bílomourovaté vesnické kočky) kocourem - ten měl oteklou celou spodní čelist, vypadalo to hrozně, snad zuby. Obojí to měli na hospitalizaci. Bylo mi na nic jen z toho, co kolem vidím. Já vím, na veterinu se se zdravýma většinou nechodí, ale doteď jsem tam vždycky trefila jen pejsky...a taky na přeočkování.

19.6.2020 22:03
Bobča

XXX.XXX.105.52

Emilkaa napsal(a):
Tak před půl hodinou volal pan doktor a kotě už neni😔bylo to prý strašně rychle
Všem moc dekuji za rady❤️

Třeba nový přírůstek na tom bude líp.. Asi na tom fakt byl hodně špatně.. . přeju štěstí a zdravého nového kočičáka

Přidejte reakci

Přidat smajlík