Spotteda

XXX.XXX.128.16
Dobrý den všem, tak jsem tady s dalším dotazem. 😁
Mám od září kočičku, která byla nalezená, takže nikdo neví nic o její minulosti.
Ptala jsem se veterináře, jestli je nějaká možnost zjistit, zda je kastrovaná či nikoli, ale doktor mi řekl, že se to poznává strašně těžce a nemůže být nic jisté. Řekl mi, že jestli by kočička začala mrouskat, mám přijít a provede se kastrace.
Dneska se mi kočička zdá až moc přítulná, furt mě olizuje, přede, strašně moc se mazlí. Občas taky leží s vystrčenou prdelí, ale neřve ani nemňouká jak mrouskající kočky dělají. Na dvorku poléhavá nebo se hřeje na sluníčku.😅 K našemu kastrovanému kocourovi se chová stejně jako vždy, občas na něj zavrčí nebo se ožene, moc si ho nevšímá a už vůbec se mu nenastavuje.
Myslíte, že může opravdu toto chování značit mrouskání nebo má prostě takovou náladu? 😅 Děkuji všem za odpovědi!
Spotteda

XXX.XXX.83.92
rapotacka11
napsal(a):
Náladu.
Mrouskání poznáte.
Děkuji 😊
rapotacka11
napsal(a):
Náladu.
Mrouskání poznáte.
My jsme ho u první Gucci nepoznali! Nijak moc se neprojevovala, byla fakt jen trochu přítulnější a začala pomňoukávat, což jsme přisuzovali věku...a najednou se nám zdálo, že jí roste břicho Nebylo jí ani půl roku, byla to taková malá žížala a najednou takovou kouličku břicho. Okamžitě na veterinu a byla kastrovaná se 4 koťátkama
Spotteda

XXX.XXX.83.92
Kočička bývá i venku, na zahradě, ale spíš jen na vyvenčení. Je na mě hodně fixovaná a pořád se drží blízko při mě, nikdy se od zahrady nevzdálila. Je to lenoska, takže se venku rozvalí někde v trávě a tím procházka končí 😅😅 Když ji kocour otravuje, tak ho profackuje a dobrý 😁 kdyby mrouskala, nenastavovala by se mu?
O tom skrytém mrouskání jsem si něco četla, ale nevím no. Od září co ji mám jsem si na ní příznaků mrouskání nevšimla, občas má dobrou náladu, občas chce být spíš sama.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Janaaa
napsal(a):
Myslím,že mrouskání nepřehlédnete.Většina koček řve,stále se válí po zemi,chodí nervozně po bytě....Já jsem musela mít přes 14 dní špunty v uších i přes den.To se nedalo vydržet..Byla ještě malá na kastraci ,teprve půl roku.Užili si i sousedé:-)
Jo, jo. Takhle mi kdysi volal kamarád, když si se ženou pořídili do bytu kočku (předtím měli po sobě 2 kocoury). Že jak dlouho trvá říje u kočky? Když jsem mu odpověděla, že až 5 dní, ozvalo se na druhém konci zaúpění a hned následující den byla "madam" ojbjednaná na kastraci. Říje 14 dní? To je dost dlouho.
Spotteda

XXX.XXX.83.92
Tak všem děkuji za odpovědi😁 to se mi ulevilo, protože koťat po nekastrovaných kočkách je všude plno.