Nicol_ka

XXX.XXX.140.13
Dobrý večer,
Rada bych se zeptala jak často a čím krmit 6tydenni koťátko.
Zkoušela jsem dát kapsičku v celku a moc mu to nejelo, možná to rozmixovat? mlíčko pije.
Nikde nebylo k selhani takový to whiskas mlíčko.
Ale ocenila bych rady co vyvarovat, děkuji předem za odpověď
Mlíčko bez laktózy nebo pro koťátka, tohle kotě je velmi brzy odstavené. Granulky pro koťata a samozřejmě masíčko, ale pozor, každé maso by mělo být minimálně 24 hodin premražené v mrazáku, než ho kotěti dáte. Nedávejte, ale moc studené, nechte povolit. Dále kupte pastu na odčervení a koťátko pomalu odcervujte dle váhy a věku
Některé kočky mléko snáší, ale tohle je malé na experimenty zda zrovna ono ano a průjmy by ho mohly vyčerpat.
Pokud nepřemražené maso, tak ideálně naškrábat nožem - já jsem pro přemražené :)
hlavně ať kotě začne jíst
Já jsem kocourkovi kuře i uvařila ve vodě a pak s troškou té vody a kapkou oleje rozmixovala na hladkou kaši. měl to moc rád.
Nicol_ka

XXX.XXX.140.13
To vím, ale bohužel jsem se to dozvěděla až později. Osobně mi to řečený nebylo.
Vím, že je to i moje chyba, ale proto se snažím udělat maximum.
Nicol_ka
napsal(a):
To vím, ale bohužel jsem se to dozvěděla až později. Osobně mi to řečený nebylo.
Vím, že je to i moje chyba, ale proto se snažím udělat maximum.
já měla taky v 6 týdnech-ale byl naučený už jíst i chodit na záchodek....někdo mi poradil granule Josery-kotěcí!!.moc mu chutnaly..(v Olmiku je obchod s váženými,vychází 1 kg na 96 kč..a pokračovala jsem i pak dospělými-jinou značku nechtěl)..Já dávala 1/2 kapsičky...ze začátku i vařené srdíčka a žaludky nadroboučko nakrájené...Jedl pěkně...mléko jsem nedávala...občas vařené vajíčko-žloutek měl rád..syrové jsem zkusila jednou..už ne!!posr.l si paty