Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nicol_ka

25.6.2020 22:36
Nicol_ka

XXX.XXX.140.13

Dobrý večer,

Rada bych se zeptala jak často a čím krmit 6tydenni koťátko.

Zkoušela jsem dát kapsičku v celku a moc mu to nejelo, možná to rozmixovat? mlíčko pije.

Nikde nebylo k selhani takový to whiskas mlíčko.

Ale ocenila bych rady co vyvarovat, děkuji předem za odpověď

25.6.2020 22:44
rapotacka11

XXX.XXX.212.19

Masíčko?
Granule pro koťata.

Vyvarovat se předčasného odběru od matky a sourozenců,
což se stalo.

26.6.2020 07:14
LuciferOv

XXX.XXX.34.240

Mlíčko bez laktózy nebo pro koťátka, tohle kotě je velmi brzy odstavené. Granulky pro koťata a samozřejmě masíčko, ale pozor, každé maso by mělo být minimálně 24 hodin premražené v mrazáku, než ho kotěti dáte. Nedávejte, ale moc studené, nechte povolit. Dále kupte pastu na odčervení a koťátko pomalu odcervujte dle váhy a věku

26.6.2020 08:00
rapotacka11

XXX.XXX.212.245

Maso nepřemražuji.
Dávám čerstvé.

Některá kočka mléko snáší.

26.6.2020 08:17
LuciferOv

XXX.XXX.34.49

Některé kočky mléko snáší, ale tohle je malé na experimenty zda zrovna ono ano a průjmy by ho mohly vyčerpat.

Pokud nepřemražené maso, tak ideálně naškrábat nožem - já jsem pro přemražené :)
hlavně ať kotě začne jíst

Já jsem kocourkovi kuře i uvařila ve vodě a pak s troškou té vody a kapkou oleje rozmixovala na hladkou kaši. měl to moc rád.

Nicol_ka

26.6.2020 09:49
Nicol_ka

XXX.XXX.140.13

To vím, ale bohužel jsem se to dozvěděla až později. Osobně mi to řečený nebylo.
Vím, že je to i moje chyba, ale proto se snažím udělat maximum.

26.6.2020 10:05
LuciferOv

XXX.XXX.34.240

Nicol_ka jak je na tom kotě dneska? Určitě ani nebylo odčervené, tak s tim začněte aspoň Vy. To taky má vliv na přijímání a trávení potravy. Existují pasty pro koťátka na odčervení. Jen opravdu nutno dávat podle váhy

26.6.2020 10:07
Bobča

XXX.XXX.105.52

Nicol_ka napsal(a):
To vím, ale bohužel jsem se to dozvěděla až později. Osobně mi to řečený nebylo.
Vím, že je to i moje chyba, ale proto se snažím udělat maximum.

já měla taky v 6 týdnech-ale byl naučený už jíst i chodit na záchodek....někdo mi poradil granule Josery-kotěcí!!.moc mu chutnaly..(v Olmiku je obchod s váženými,vychází 1 kg na 96 kč..a pokračovala jsem i pak dospělými-jinou značku nechtěl)..Já dávala 1/2 kapsičky...ze začátku i vařené srdíčka a žaludky nadroboučko nakrájené...Jedl pěkně...mléko jsem nedávala...občas vařené vajíčko-žloutek měl rád..syrové jsem zkusila jednou..už ne!!posr.l si paty

26.6.2020 10:19
Bobča

XXX.XXX.105.52

jo,kapku na odčervení jsem si teda zaplatila na veterině...290kč..

a ještě i vařené kuřecí maso(obrala jsem mu skelety z polívky-nesolené!!)
i na pití bych zkusila trochu vlažného nesoleného vývaru...jestli se chytne..

Přidejte reakci

Přidat smajlík