kamilioo

XXX.XXX.209.89
Dobrý den,
prosím vás, máme doma 2 měsíčního kocourka, je hravý, vypadá, že je vše v pohodě. Hovínka má normální a pevná, ale po každém kakání má krev u zadečku.Většinou pouze ráno.Nevím jestli to je normální a jestli ne, tak co s tím dělat.
Děkuji za radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka
napsal(a):
Nejsem až taková odbornice, protože první moje kočky byly venkovní a co kadili a kde, jsem většinou vůbec netušila. Až teď další dvě byly jako koťata doma, tak jsem i nějaký bobek viděla a občas i nějakou krev u zadečku. Myslím, že to bude jen tvrdším bobkem.
No, já nevím, mně krev u zadečku po každém kakání úplně normální nepřipadá. Kdybych měla stejný problém (jako já osobně), řešila bych.
napsal(a):
No, já nevím, mně krev u zadečku po každém kakání úplně normální nepřipadá. Kdybych měla stejný problém (jako já osobně), řešila bych.
Píše ale, že jen ráno. To mi právě přijde, že je to trochu ,,zácpička" když to tam leží moc dlouho. A taky nevíme, co kdy jí, jestli třeba večer nedostává víc něco, co bobky tvrdí.

lesnížínka
napsal(a):
Píše ale, že jen ráno. To mi právě přijde, že je to trochu ,,zácpička" když to tam leží moc dlouho. A taky nevíme, co kdy jí, jestli třeba večer nedostává víc něco, co bobky tvrdí.
Já vím, ale stejně... Už to, že je to vidět. Já mám 2 kocoury domácí a nikdy jsem si něčeho takového nevšimla. U černého by mi to nejspíš uniklo, ale druhý je zrzavobílý, to bych asi nepřehlídla.