bazinga

XXX.XXX.60.144
Kocourek 2 roky starý, nekastrovaný, byl poměrně brzy odebrán a je velmi fixován na jednu osobu. V poslední době začal provádět kopulační pohyby na noze, případně na paži a čin i dokoná, pak místo očichává. Je jako v tranzu, je schopen to dělat dlouho a dlouho, ráno, nebo večer.
Pokud je odehnán, je agresivní, ale neškrábne, ani nekousne, je spíše jako rozčílený a hodně mňouká a doráží. Nevíme co s tím a proč to dělá. Napadlo mě, že je to nějaká psychická porucha z toho, že byl brzy odebrán od matky. Kastrace by asi pomohla, uvažujeme o ní.
Ale zajímal by mě důvod, o psech je toto známo, že nakrývají majitele, ale o kočkách jsem to nikde neslyšela.
Blek22

XXX.XXX.60.144
Přesně, máme ten samý problém. Podle mě to bude prostě tou nekastrací. Napadá mě ale, jestli neexistují erotické pomůcky pro kočky, na kterých by se kocourek uspokojoval🤔
Nevidím na tom nic divného: pud ho žene, kočka v nedohlednu. Masturbaci už se v dnešní době asi taky nikdo nepodivuje. Záleží na majiteli, co zvířeti dovolí. Mám známou, která psy(psa i fenu) nechává ,,ulevit si" na noze. Jde mně z toho šlak trefit. Je zajímavé, že to je zase jedna z úchylností majitelů malých psů. Berňáka si takto po sebě nikdo skákat nenechá, úplně vidím, jak by mne naroloval pod sebe opravdu lákavá představa Mám kočičího puberťáka, občas to zkouší na kočku, občas na mě, ale nepochodí, je okamžitě vykázán, ať se hormon zklidní. A rozhodně nebyl odebrán od kočky brzo, je to PP kocour a bral se ve 13týdnu. Nechávám ho dospět, pak kastrace. Takže to s ním ještě nějaký ten měsíc musíme vydržet
bazinga

XXX.XXX.60.144
To je právě divné, je to venkovní kocour, který si může běhat kde chce. Předpokládám, že se jistě s nějakými kočkami potkává.
Janae1

XXX.XXX.160.6
Blek22
napsal(a):
Přesně, máme ten samý problém. Podle mě to bude prostě tou nekastrací. Napadá mě ale, jestli neexistují erotické pomůcky pro kočky, na kterých by se kocourek uspokojoval🤔
Myslím, že máte větší problém.
Rozdvojení osobnosti a samomluvu.
bazinga
napsal(a):
To je právě divné, je to venkovní kocour, který si může běhat kde chce. Předpokládám, že se jistě s nějakými kočkami potkává.
Tak to v prvním příspěvku nebylo, to vážně nevím proč. Možná není natolik silný kocour, aby mu bylo ,,dovoleno" pářit se s kočkama, prostě kočku v souboji nevyhraje?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Janae1
napsal(a):
Myslím, že máte větší problém.
Rozdvojení osobnosti a samomluvu.
Asi tak.