Šarlotka hledá milující domov

Šarlotka (6let) se k nám dostala s velkou partou kočiček po zemřelé majite...
Kotatko2020.
XXX.XXX.144.38
Dobrý den
1.8.2020 si dovezu koťátko staré 2 měsíce. Jen se chci zaptat. Co za granule, kasičky bude pro něj nejlepší? Děkuji
Budu ráda i za další žrádlo které by pro něj bylo lepší.
Děkuji
Co jedlo u "chovatele"? Začala bych tím a pak mu to pomalu měnila na vámi vybrané granule. Maso výše napsané je super, ale já BARF příliš nedělám, bojím se, že by kotěti chyběl třeba taurin nebo něco.
Na granule se podívejte podle svých možností. Vyhněte se všem krmivům ze supermarketů, většinou obsahují samé obilí a ne maso.
Já krmím N&D kitten a že stanice máme ještě RC kitten, konzervy Feringa a Animoda. Mrkněte na Applaws, Orijen, Brit...
Uživatel s deaktivovaným účtem
"Maso výše napsané je super, ale já BARF příliš nedělám, bojím se, že by kotěti chyběl třeba taurin nebo něco."
šmarjá, vždyť MASO je přirozeným zdrojem taurinu a všeho dalšího možného!
a kočka je masožravec!
neboli, strava pro kotě - maso, syrové maso (v širokém slova smyslu), postupně přidávat kosti (masokosti), některé mléčné záležitosti, nějaké to vajíčko, možno i nějaké to ovozelenino, přílohy ......
napsal(a):
"Maso výše napsané je super, ale já BARF příliš nedělám, bojím se, že by kotěti chyběl třeba taurin nebo něco."
šmarjá, vždyť MASO je přirozeným zdrojem taurinu a všeho dalšího možného!
a kočka je masožravec!
neboli, strava pro kotě - maso, syrové maso (v širokém slova smyslu), postupně přidávat kosti (masokosti), některé mléčné záležitosti, nějaké to vajíčko, možno i nějaké to ovozelenino, přílohy ......
Šmárjápanno, přesně! Taurin je v mase (hlavně v srdeční svalovině). Co asi tak žerou divoké kočky, včetně tygrů a tak? Granule, kapsičky?
napsal(a):
Šmárjápanno, přesně! Taurin je v mase (hlavně v srdeční svalovině). Co asi tak žerou divoké kočky, včetně tygrů a tak? Granule, kapsičky?
A přitom je to tak jednoduché v dnešní době To si zadám taurin...a ono mi to hezky vypíše, co je zdrojem taurinu. Ne, maso určitě ne ono je lepší ho cpát do zrní uměle