Skaya

XXX.XXX.9.60
Hezký den, mám velký problém.
Máme doma tři kočky ...lépe řečeno kočku a dva kocoury, přičemž je jeden z kocourku potomkem zbylých dvouch co máme. Všichni spolu krásně vycházeli, je to přeci rodinka. Až do dnes. Velký kocour už je dávno vykastrován, ale pro jistotu jsme dali včera vykastrovat a malého. Přivezli jsme ho domů, vše bylo v pořádku. Do noci jenom polehával z narkózy a byl mimo. Ale dneska ráno už běhal. A v tom to začlo. Kočka, jeho vlastní máma,.která ho tu vždy oblizovala šílela jen když se k ní přiblížil. Sekala, sičela, vřískala a rozhodně by mu ublížila kdyby chtěla. Jelikož je kocourek po anestezii oddělili jsme je protože má stehy a měl by mít klid, ale on si myslí že je to jen hra a proto za mámou běží pokaždé když může a snaží se si hrát.
Kočka byla vždycky dost plachá ..ale moc hodná a na svoje koťata neskutečně svědomitá. Před kastraci si hráli a běhali.
Napadlo mě že z veteriny ještě trochu 'jinak" smrdí, ale fakt nevím.
Nemá někdo radu/zkušenost?
Děkuji !
Uživatel s deaktivovaným účtem

jo, jinak smrdí
hrajte si s ním sami, ono to maminu (možná ) přejde
Skaya
napsal(a):
Hezký den, mám velký problém.
Máme doma tři kočky ...lépe řečeno kočku a dva kocoury, přičemž je jeden z kocourku potomkem zbylých dvouch co máme. Všichni spolu krásně vycházeli, je to přeci rodinka. Až do dnes. Velký kocour už je dávno vykastrován, ale pro jistotu jsme dali včera vykastrovat a malého. Přivezli jsme ho domů, vše bylo v pořádku. Do noci jenom polehával z narkózy a byl mimo. Ale dneska ráno už běhal. A v tom to začlo. Kočka, jeho vlastní máma,.která ho tu vždy oblizovala šílela jen když se k ní přiblížil. Sekala, sičela, vřískala a rozhodně by mu ublížila kdyby chtěla. Jelikož je kocourek po anestezii oddělili jsme je protože má stehy a měl by mít klid, ale on si myslí že je to jen hra a proto za mámou běží pokaždé když může a snaží se si hrát.
Kočka byla vždycky dost plachá ..ale moc hodná a na svoje koťata neskutečně svědomitá. Před kastraci si hráli a běhali.
Napadlo mě že z veteriny ještě trochu 'jinak" smrdí, ale fakt nevím.
Nemá někdo radu/zkušenost?
Děkuji !
Když jsme šli kastrovat naši současnou kočku, byl doma jen poměrně starý kocour. Kliďas, mouchy snězte si mě, i to kotě celkem dával v pohodě. Někdo mi radil, když přivezem kočku z veteriny, přetřít dětskýma vlhčenýma ubrouskama kocoura a kočku tedy pořádně, než ji k němu zase pustíme. Pro jistotu jsem to udělala a bezproblémů. Jen ji očichal a šel si po svých. Ona bohužel špatně snášela narkozu, motala se dva dny a ani další to nebyli ještě dobré, takže než se vůbec začali družit vysmrádla úplně.