Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Postrojprokocicku2020.

22.7.2020 19:41
Postrojprokocicku2020.

XXX.XXX.144.38

Dobrý den
Chci se zeptat
Mám v plánu koupit mému 10 týden. koťátku koupit postroj. Jenže nevím jaký. Mám vybraný 1 (viz. Foto) a u toho bych se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti. Ale jinak bych byla ráda za každé doporučení.

Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.7.2020 14:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

pro kotě na zvyknutí můžete vzít jakýkoliv, důležité je, aby byl pohodlný...já měla obyč. páskový na zacvaknutí...ono z něj kotě stejně rychle vyroste...pro dospělou kočku bych potom pořídila nějaký kvalitní, nejlépe na míru - neměl by nikde tlačit a neměl by kočce umožnit se z něj vyvléknout...záleží taky, co máte za kočku...Mám velkého maiňáka a na něj sehnat něco sedícího je peklo, takže si nechám nejspíš nějaký taky vyrobit na míru, protože postroje pro psy mu nesedí(zatím jsem žádný vhodný nenašla) a pro kočky se tak velké nedělají...jezdíme občas k příbuzným na delší dobu, než jen přespání a trávíme spoustu času na (oplocené) zahradě, takže mi přijde škoda je nevzít ven...ale do parku bych je třeba určitě netahala ...

objednávat cokoliv s wishe bych se trochu bála (kvalita bývá příšerná). Koťátko seznamovat s postrojem postupně...musíte počítat i s možností, že si na postroj nezvykne - některé kočky na to moc nejsou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík