Postrojprokocicku2020.
XXX.XXX.144.38
Dobrý den
Chci se zeptat
Mám v plánu koupit mému 10 týden. koťátku koupit postroj. Jenže nevím jaký. Mám vybraný 1 (viz. Foto) a u toho bych se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti. Ale jinak bych byla ráda za každé doporučení.
Děkuji
pro kotě na zvyknutí můžete vzít jakýkoliv, důležité je, aby byl pohodlný...já měla obyč. páskový na zacvaknutí...ono z něj kotě stejně rychle vyroste...pro dospělou kočku bych potom pořídila nějaký kvalitní, nejlépe na míru - neměl by nikde tlačit a neměl by kočce umožnit se z něj vyvléknout...záleží taky, co máte za kočku...Mám velkého maiňáka a na něj sehnat něco sedícího je peklo, takže si nechám nejspíš nějaký taky vyrobit na míru, protože postroje pro psy mu nesedí(zatím jsem žádný vhodný nenašla) a pro kočky se tak velké nedělají...jezdíme občas k příbuzným na delší dobu, než jen přespání a trávíme spoustu času na (oplocené) zahradě, takže mi přijde škoda je nevzít ven...ale do parku bych je třeba určitě netahala ...
objednávat cokoliv s wishe bych se trochu bála (kvalita bývá příšerná). Koťátko seznamovat s postrojem postupně...musíte počítat i s možností, že si na postroj nezvykne - některé kočky na to moc nejsou.