Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2020 12:49
DennyDeniska22

XXX.XXX.98.42

Dobrý den,

vím že se to tady už řešilo ale přesto vás prosím...
Pokud máte někdo takovou zkušenost jako já mohl by jste mě kontaktovat do emailu. Vše řeším jinou cestou a potřebuji svědky, čím víc tím líp, moc vám děkuji. Ta zrůda už zase prodává...

Moc prosím o pomoc

Pozor na podobné inzeráty fotky kočiček absolutně neodpovidaji realitě. Jednu takovou chudinka mám doma nejsem byla a vím, že mainská to není, ale bylo mi ji šílené líto a tak i přesto jsem si ji vzala...
Kočička je totálně zablešená ouška plné svrabu je jí 8 let a váží dvě kila . Neumí používá kočičí WC a kaká přímo pod sebe...
Okamžitě co jsem ji vyzvedla u té zrůdy jsem ji vezla na veterinu, kde jsem nechala 600 za ošetření, aby se jí trošku ulevilo...
Dostala antibiotika kapičky do oušek, léky proti svrabu a doma jsem ji pořádně vykoupali a odblešili...
Byl to pro mě dost drsný zážitek a hodně špatně jsem to nesla 😭😭😭😭😭 donesla jsem ji domů a nechala chvilku v přepravce, abych nachystala záchod jídlo a čistou vodu. Kočička jak ucítila vůní jídla začala v přepravce okamžitě šílet a strašně zuřivě papala. Něco tak otřeseného už nechci nikdy zažít 😭😭😭 jinak kočky jsou z Daskabátů u Olomouce 😭😭😭😭

SAMOZŘEJMĚ TO NENECHÁM JEN TAK A BUDU ŘEŠIT DÁL... KVS... ATD... 😭😢

MickaElsaCatTeamPro

1.8.2020 21:00
MickaElsaCatTeamPro

XXX.XXX.115.202

Nějak mi prosím vysvětlete co jako chcete dosáhnout?
To byla vaše volba že jste si vzala na inzerát starou vyhublou hladovou zablešenou kočku jakých se nabízí v inzerci mraky zadarmo. Vaše volba za takovou kočku k utracení ještě platit( pokud jste ji teda nedostala zadarmo a ještě tu pomlouváte chovatelku co má kočky evidentně ráda a i tu starou hladovou vám z dobré vůle dala/prodala za dohodnutou cenu.
Jestli jste chtěla papírovou kočku tak si připlatte za kvalitu. Ve vašem histerickém výlevu není ani jméno chovatelky a obec někde u Olomouce, tam má zablešený vyhublý kočky asi každá druhá chalupa.

1.8.2020 21:25
DennyDeniska22

XXX.XXX.104.37

Ok 😂😂😂😂

Přidejte reakci

Přidat smajlík