Jak jste poznali, že je na čase nechat zvířecího mazlíčka odejít?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BáraB

28.7.2020 13:31
BáraB

XXX.XXX.103.26

Zdravím,
mám nejspíš nezvyklý dotaz, ale mám nemocného kocourka (zhoubný neoperativní nádor na ml. žláze). Diagnostikován cca před půl rokem, kdy byl vyoperován, bohužel narostl během dvou měsíců znovu do 10 větších rozměrů.. K vetovi samozřejmě pravidelně docházíme, ale už když jsme si všimli maličkého výrostku měsíc po operaci nám po biopsii bylo sděleno, že bohužel se nedá dělat vůbec nic.
Dostali jsme Sanicell - teď začínáme 3 měsíc.. Kocourovi je 13 let.. Zdá se mi, že za posledních 14 dní strašně zchátral, straní se (leží sám v pokoji na podlaze), ze spánku celkem často vrní, ale pomazlit se sám celkem často přijde.
Po včerejší návštěvě vet. mi bylo sděleno, že kocour má maximálně dva měsíce a byl nám napsán Prednison. Od včera pozoruji, že kocour jen leží, pije a moc toho nesní.. Mám takové tušení, že se jeho čas neúprosně blíží.
Tak mám dotaz, jak jste vypozorovali na svém mazlíčkovi, že je čas nechat ho jít? Kocour snad žádné bolesti nemá ale...?

Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.7.2020 13:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

tak nějak to poznáte.

pokud máte pocit, že je to ono, tak je spíš pravda.

28.7.2020 20:31
LuciferOv

XXX.XXX.236.242

Já bych ho nechala jít hned, už si život neužívá. Stála jsem před tím samým rozhodnutím letos v lednu, po 14.5 letech... Nechala jsem ho jít hned, ty týdny už by žil jen proto, že jsem nesebrala odvahu mu ulevit dříve, a tak sobecká (z mého vnímání) jsem být nechtěla.
Dal mi spoustu lásky a radosti a já jsem mu dopřála klidnou smrt, v mém náručí.
Ze všeho nejvíc mne totiž děsilo, že by umřel, když by třeba byl doma sám, takhle jsem byla s ním.

Je nutné si odpovědět na otázku, zda ten čas navíc... Zda to děláte pro sebe, nebo pro něj.

Anikrálíček

28.8.2020 16:49
Anikrálíček

XXX.XXX.1.221

Smutné ale trápili by se🙁

Přidejte reakci

Přidat smajlík