Kocúr vyzerá, akoby trpel vážnou chorobou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2020 19:11
Srna23

XXX.XXX.41.59

Dobrý deň, náš štvormesačný kocúr už od rána vyzerá zvláštne - je veľmi malátny, nežere, nahlas mňauká, o vodu prejavil záujem, ale vyzeralo to, akoby ju nedokázal piť. Keď sme mu ju dali striekačkou, prehltnúť vedel. Nemá žiadny výtok z nosa/očí, o průjmu neviem. Je to vonkajšia mačka. Asi je ťažké takto určiť, čo mu je, ale nemáte niekto aspoň predstavu? Ďakujem

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2020 19:50

Srna23 napsal(a):
Dobrý deň, náš štvormesačný kocúr už od rána vyzerá zvláštne - je veľmi malátny, nežere, nahlas mňauká, o vodu prejavil záujem, ale vyzeralo to, akoby ju nedokázal piť. Keď sme mu ju dali striekačkou, prehltnúť vedel. Nemá žiadny výtok z nosa/očí, o průjmu neviem. Je to vonkajšia mačka. Asi je ťažké takto určiť, čo mu je, ale nemáte niekto aspoň predstavu? Ďakujem

Malátný kocour, který nežere a mňouká, je vážně nemocný. Už měl být dávno na veterině! Pokud není pozdě.

29.7.2020 20:44
Srna23

XXX.XXX.41.59

K veterinárovi budeme mať možnosť možnosť ísť až zajtra, zhoršilo sa to rýchlo a chcela by som vedieť, ako mu pomôcť teraz, ak máte s niečím podobným skúsenosť.

30.7.2020 11:17

Srna23 napsal(a):
K veterinárovi budeme mať možnosť možnosť ísť až zajtra, zhoršilo sa to rýchlo a chcela by som vedieť, ako mu pomôcť teraz, ak máte s niečím podobným skúsenosť.

Až zajtra… Takže byli jste tam dnes? Takový stav doma nevyřešíte, nemáte jak pomoct.

30.7.2020 14:15

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Až zajtra… Takže byli jste tam dnes? Takový stav doma nevyřešíte, nemáte jak pomoct.

Navíc píšete - už od rána, ale příspěvek je z 19 11 hodin. Kdyby bylo takhle blbě vám nebo někomu z rodiny, taky čekáte do druhého dne?

31.7.2020 08:52
Srna23

XXX.XXX.41.59

Vtedy večer zomrel, už mi aj tak neporadíte.

Ráno len nežral, ale poobede sa to rýchlo zhoršovalo a nemali sme v ten deň k dispozícii auto, nemohli sme ísť k veterinárovi. Keby bolo v takej situácii tak blbě nejakému človeku z rodiny, asi by sme museli zavolať záchranku.

Môže sa to stať aj mačke tých najzodpovednejších majiteľov, že sa jej stav v ich neprítomnosti (alebo v neprítomnosti auta) takto zhorší, bolo to v priebehu hodín. Niečo také som nikdy nevidela.

31.7.2020 09:59
LuciferOv

XXX.XXX.38.11

To je hrozné, mrzí mne Vaše ztráta. Zjistil veterinář, co mu bylo? Přeci jen 4 měsíční kotě by tak rychle umřít nemělo 😢 je fakr, že některé "věci" jsou u koček nebezpečné... Třeba zánět močových cest a ucpaná trubice , ten může zabít rychle.

31.7.2020 10:01
LuciferOv

XXX.XXX.38.11

Venkovní kočičky mohou mít třeba FIP a ta je pro kočičky vysoce nakažlivá a smrtelná. 😢

31.7.2020 15:04
irena1990

XXX.XXX.225.131

podívejte se, nám zemřela kočka před rokem z minuty na minutu - byla jak naše dítě, děti teda nemáme, byli jsme u vet na čistění uší, prohlídku, vše ok, doma jí pořád bušilo srdce ze stresu, pak lehla, dva nádechy, zachroptění a konec, dodneška jsem se z toho nevzpamarovala a příčina - srdeční vada, která se naplno projevila návštěvou veterináře a srdíčko zkolabovalo (ač jsme předtím byli u vet spoustukrát a u toho samého ..)

31.7.2020 15:23

Srna23 napsal(a):
Vtedy večer zomrel, už mi aj tak neporadíte.

Ráno len nežral, ale poobede sa to rýchlo zhoršovalo a nemali sme v ten deň k dispozícii auto, nemohli sme ísť k veterinárovi. Keby bolo v takej situácii tak blbě nejakému človeku z rodiny, asi by sme museli zavolať záchranku.

Môže sa to stať aj mačke tých najzodpovednejších majiteľov, že sa jej stav v ich neprítomnosti (alebo v neprítomnosti auta) takto zhorší, bolo to v priebehu hodín. Niečo také som nikdy nevidela.

Já bych v nejhorším volala i taxíka, ale neznám vaši situaci a tak neodsuzuji.. Možná by ani vet nepomohl, bylo to opravdu rychlé.

1.8.2020 21:09
Srna23

XXX.XXX.41.59

Veterinár povedal, že to mohla byť nejaká otrava, keď to bolo také náhle a rýchle.
A možno aj FIP.

Přidejte reakci

Přidat smajlík