Kocourek zvrací chlupy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Stell

25.8.2020 08:39
Stell

XXX.XXX.219.14

Dobrý den, poradíte mi něco na chlupy v bříšku? Dávám pastu od Gimpetu - Malt Soft Extra, granule Hairball a stejně mi je kocourek (pouze domácí) pravidelně zvrací.. Čas od času koupím i trávu, tu by vždycky nejradši zhltal na posezení, ale taky bez úspěchu.. Děkuju za Vaše rady :)

25.8.2020 08:50
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Chlupy je třeba vyčesávat!

Používám něco podobného
a ještě jeden stejný, ale na drátkách má
kuličky a neškrábe.
https://www.akinu.cz/akinu-vycesavaci-kartac-pro-dlouhosrste-male-psy-a-kocky/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=D-PLA:+produktov%c3%a1+-+new&utm_content=Ps%c3%ad+produkty&utm_term=
Krmte i maso a dostatek trávy.
Granule hairball chlupy neodstraní.

Stell

25.8.2020 09:06
Stell

XXX.XXX.219.14

rapotacka11 napsal(a):
Chlupy je třeba vyčesávat!

Používám něco podobného
a ještě jeden stejný, ale na drátkách má
kuličky a neškrábe.
https://www.akinu.cz/akinu-vycesavaci-kartac-pro-dlouhosrste-male-psy-a-kocky/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=D-PLA:+produktov%c3%a1+-+new&utm_content=Ps%c3%ad+produkty&utm_term=
Krmte i maso a dostatek trávy.
Granule hairball chlupy neodstraní.

To vím, ale ten můj blbounek si to moc líbit nenechá, vždycky je to boj maso taky dostává :)

25.8.2020 11:16
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Něco je blbě.
Čím je češete?
Všechny kočky to měly rády, cítily potřebu
ty chlupy odstranít. I cizí kocour se mi vtírá,
když vyčesávám venku psa.
Na břicho jsou "opatrnější" ...

Stell

25.8.2020 21:46
Stell

XXX.XXX.219.14

rapotacka11 napsal(a):
Něco je blbě.
Čím je češete?
Všechny kočky to měly rády, cítily potřebu
ty chlupy odstranít. I cizí kocour se mi vtírá,
když vyčesávám venku psa.
Na břicho jsou "opatrnější" ...

mám FURminator

25.8.2020 22:39
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Dala jsem odkaz, čím vyčesávat.

26.8.2020 11:38
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nevím, co máte za plemeno(nebo to tu je?) ale furminátor bych na žádnou kočku nepoužívala. Nemají ho moc rádi ani psi, pokud vím. A kočky jsou na nějaké tahání ještě citlivější. Mám britky a občas, když češu psa a motají se kolem, je přečísnu jeho drátkovým kartáčem, zlehka, spíš jen, aby si trochu zvykaly, kdyby bylo potřeba někdy fakt učesat. Něco jako: ty chceš taky učesat, jako Woruška? Tak ukaž čísnem i Viktěnku, ať je to taky šikovný, krásenkový, učesinkaný kluk...

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.8.2020 12:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka napsal(a):
Nevím, co máte za plemeno(nebo to tu je?) ale furminátor bych na žádnou kočku nepoužívala. Nemají ho moc rádi ani psi, pokud vím. A kočky jsou na nějaké tahání ještě citlivější. Mám britky a občas, když češu psa a motají se kolem, je přečísnu jeho drátkovým kartáčem, zlehka, spíš jen, aby si trochu zvykaly, kdyby bylo potřeba někdy fakt učesat. Něco jako: ty chceš taky učesat, jako Woruška? Tak ukaž čísnem i Viktěnku, ať je to taky šikovný, krásenkový, učesinkaný kluk...

Krásenkový učesinkaný kluk

Stell

26.8.2020 21:16
Stell

XXX.XXX.219.14

lesnížínka napsal(a):

krásenkový, učesinkaný kluk, to je super já říkam "učešem, abys byl nyny", taky by dobře hrabe už nich
já mam krátkosrstýho útuláčka, nikdy mi na chlupy netrpěl, až teď a ve zverimexu mi ten furminator doporučovali, že lepší kartáč neexistuje máme objednanej jinej, tak jsem zvědavá

27.8.2020 07:45
MajkaP

XXX.XXX.21.249

Náš kocour (1,5r , venkovní, ale chodí domů) si chlupy vykusuje, poprvé jsem si toho všimla v necelém roce. Hlavně ze zad a břicha, vždycky se po něm válí chuchvalce doma i na zahradě. Na kožichu to je znát, ale úplně holá místa nemá. Dle vetky je zdravý (změny na kůži nemá žádné, ani jiné problémy). Máte s tímto zkušenosti?

27.8.2020 08:09
Archie213

XXX.XXX.207.62

Můj kocour, taky polodomácí si chlupy "vykusuje", když líná. Nejhorší je to ze zimní do letní srsti. Taky po něm zůstávají chuchvalce. Ale jindy jsem to nezaznamenala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík