Novákovámonika

XXX.XXX.212.213
Dobrý den,
našemu kocourovi se v šesti měsících udělali takové malé hnědé skvrny nad okem a od té doby se to zvětšuje a teď tam má dvě obří skvrny nad očima,nechová se divně ani neprojevuje žádné příznaky onemocnění, před zhruba dvěma měsíci byl na kastraci a říkali že se na to podívají a když ho přivezli tak říkal pán, že to doktor ještě neviděl.
Má také dva sourozence a ti to nemají jenom on ani jeho rodiče, bojíme se jestli to nebude nějaká infekce.
Prosím, kdyby někdo něco věděl, tak se ozvěte prosím.
Děkujeme moc. 😀🙂
Uživatel s deaktivovaným účtem

Novákovámonika
napsal(a):
Dobrý den,
našemu kocourovi se v šesti měsících udělali takové malé hnědé skvrny nad okem a od té doby se to zvětšuje a teď tam má dvě obří skvrny nad očima,nechová se divně ani neprojevuje žádné příznaky onemocnění, před zhruba dvěma měsíci byl na kastraci a říkali že se na to podívají a když ho přivezli tak říkal pán, že to doktor ještě neviděl.
Má také dva sourozence a ti to nemají jenom on ani jeho rodiče, bojíme se jestli to nebude nějaká infekce.
Prosím, kdyby někdo něco věděl, tak se ozvěte prosím.
Děkujeme moc. 😀🙂
U černých kocourů to bývá (můj to má taky), kamarád tomu říká "negativní jezevec".
Uživatel s deaktivovaným účtem

Fernando
napsal(a):
Nepřipadá mi to nenormálně. Jinak když řekne vet. že to neviděl ještě, okamžitě jdu za jinym co bude vědět víc..
Já taky.