Britská koťátka s PP

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Nabízíme k rezervaci britská koťátka s...
16000 Kčlucis55
XXX.XXX.134.62
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Mám doma kocourka britky (3 měsíce starý) a hledám pro něj nějaké lepší krmivo. Od paní chovatelky jsme dostali porta 21, carnilove a royal canin. Přijde mi, že mu jede všechno a nevidím, že by něco třeba selektoval. Nám se však nejvíce zamlouvají ty royal canin (second age) protože téměř vůbec nepáchnou. Bydlíme v bytě a například zápach z port byl až nesnesitelný :/ Avšak neustále někde čtu špatné hodnocení na rc a i sama po projetí složení vidím, že to za tu cenu není moc dobré. Nechci ho cpát sajrajty ale zároveň je to pro mne docela zásadní kritérium :/ Proto bych potřebovala radu, zda nemáte třeba tip na nějaké granule s menším čmuchem, ideálně prostě jak ty rc téměř bez vůně pro okolí. Přemýšlím aktuálně ještě nad zkouškou (applaws, ontario - má menší množství masa, tak možná? nebo acana, ačkoliv ta je již trochu nad limit cenově, co jsem původně chtěla). V některém fóru zde jsem četla, že acana nebo orijen by toto mohlo splňovat avšak se jednalo o granulky pro psy. Nemáte někdo zkušenost prosím?
Moc díky za tipy!!!
Nechci nějak obhajovat Royalky, protože sama jsem se je celý život snažila kocourovi vymluvit - leč marně Nic jiného do huby nevzal - 12let Když ho v 11letech ošklivě pokousal jiný kocour a musel s otravou na veterinu(do té doby jen očkovaný) vet mi tehdy řekl, že kdyby nebyl v tak dobrém zdravotním stavu, otravu by nepřežil. Hlavně se divil, že ledviny a močové cesty OK, což u kastrátů bývá největší problém, dále zuby taky krásné, bez náznaku kamene. Pravda, náš briťák byl víceméně venkovní, pár posledních let už takřka úplně venkovní. Možná žral i myši, ale to jsem ho nikdy neviděla(kočka se s nima chodila chválit) Dávat kocourovi granule s menším obsahem masa jen proto, aby vám nesmrděly...je trochu mimo Teď náš ještě ne roční mlaďoch, žere pěkně i masko, snad mu to vydrží, protože právě ty Royalky zvrací. A to by jste měla cítit to hovězí co někdy dostává objednala jsem mletinu s vnitřnostma pro psa, tak dostává část i kocour
Uživatel s deaktivovaným účtem
lucis55
napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Mám doma kocourka britky (3 měsíce starý) a hledám pro něj nějaké lepší krmivo. Od paní chovatelky jsme dostali porta 21, carnilove a royal canin. Přijde mi, že mu jede všechno a nevidím, že by něco třeba selektoval. Nám se však nejvíce zamlouvají ty royal canin (second age) protože téměř vůbec nepáchnou. Bydlíme v bytě a například zápach z port byl až nesnesitelný :/ Avšak neustále někde čtu špatné hodnocení na rc a i sama po projetí složení vidím, že to za tu cenu není moc dobré. Nechci ho cpát sajrajty ale zároveň je to pro mne docela zásadní kritérium :/ Proto bych potřebovala radu, zda nemáte třeba tip na nějaké granule s menším čmuchem, ideálně prostě jak ty rc téměř bez vůně pro okolí. Přemýšlím aktuálně ještě nad zkouškou (applaws, ontario - má menší množství masa, tak možná? nebo acana, ačkoliv ta je již trochu nad limit cenově, co jsem původně chtěla). V některém fóru zde jsem četla, že acana nebo orijen by toto mohlo splňovat avšak se jednalo o granulky pro psy. Nemáte někdo zkušenost prosím?
Moc díky za tipy!!!
Budu se trapně opakovat, ale proč nebarfujete? Krmím kocoury masem + konzervy + trochu granulí - ty jsem teď začala dávat do hlavolamu + vajíčko + občas vylížou krabičku od sýra...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den,
my krmíme hlavně granule a záleží co je pro vás už smrad a co vám nevadí. Mně nikdy "vůně" granulí nevadila, ale třeba ze zkušenosti mi přišlo, že nebyly skoro nijak cítit Primordial a N&D, ale to naše kočky nechtěly ani jíst...
My krmíme tedy hlavně Orijen, Acana(rybičková, tu milujou oba), a teď zkoušíme i Canagany pro kastráty a taky mi přijde že nějak nesmrdí...Rybí Orieny a Acana jdou třeba cítit po rybách (a dokonce tak i chutnají, zkoušela jsem ochutnat ), ale nepřijde mi, že by vyloženě smrděly...Orijeny aktuálně krmíme Fit&Trim se sníženým obsahem tuku a ty taky nejsou skoro nijak cítit. Když byl kocourek mladší, měli jsme hlavně Orijen Cat&kitten a u těch si už vůni nepamatuju. Do toho jim dávám cosmu, applaws nebo canagan konzervy, protože maso a vlastně ani jiné konzervy nechtějí jíst.
lucis55
napsal(a):
Dobrý den,
Moc díky za tipy!!!
Arden grange a Essential jaguar krásně voní masem naše milují jen tyto granulky ,ale já dávám i maso a konzervičky macs