Zvracení u staršího kocourka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

SoňaW

5.9.2020 18:39
SoňaW

XXX.XXX.245.218

Prosím o radu, jak krmit kocourka, který pořád (každý den, někdy "jen" obden) zvrací.

Už jsme byli u doktora, na 3 týdny byl klid a teď znovu. Už 2 týdny zvrací. Nemůžu přijít na to, proč. Znovu se k doktorovi chystáme. Možná je na něco v potravě alergický?

Prosím tipy na krmení, děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2020 18:45

SoňaW napsal(a):
Prosím o radu, jak krmit kocourka, který pořád (každý den, někdy "jen" obden) zvrací.

Už jsme byli u doktora, na 3 týdny byl klid a teď znovu. Už 2 týdny zvrací. Nemůžu přijít na to, proč. Znovu se k doktorovi chystáme. Možná je na něco v potravě alergický?

Prosím tipy na krmení, děkuji

Doktor vyšetřil - USG, krev? Poradil co? Nasadil nějakou léčbu?

5.9.2020 19:06
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Copak papá?
To zvracení má po čerstvém masíčku?

5.9.2020 20:01

ledviny má v pořádku?
vyšetření jaká?

6.9.2020 09:46

"Už jsme byli u doktora, na 3 týdny byl klid a teď znovu. Už 2 týdny zvrací."

a doktor to řešil jak?

takhle nějak to měl můj kocourek Benji, veterináři mu opakovaně píchali atb., pomohlo vždy na chvilku, intervaly se zkracovaly.......sono, fatální diagnóza....jiný vet změnil léčbu, fatální diagnózu zavrhl a tímto počinem Benjimu zachránil život

7.9.2020 07:26
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Můj kocour takhle zvracel před rokem asi tři měsíce.koupila jsem mu na doporučení veterinář granule proti zvracení
https://www.spokojenypes.cz/royal-canin-vd-feline-gastro-intestinal-4-kg/?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=3_PLA_Kocky&utm_content=750-1000Kc&utm_term=
ty nám opravdu pomohly,nechtěla jsem tuto značku,prý není dobrá ale poradila mi to kamarádka ,která má chovatelskou stanici Savanových koček,a opravdu zabírají,navíc krásně voní po masíčku a i druhá kočka je jí a moc jí chutnají.Kocourek už nezvrací,koupila jsem jim ještě tuto značku opět vet- pro seniory na výživu kloubů,protože druhá kočka 11 let už špatně vyskočí na křeslo a opět pomohly,tak místo TROVET,teď používáme tuto značku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík