Saša strávila celý svůj život prozatím v útulku

Saša je poslední z černého gangu, která u nás čeká na nový domov - Bude jí...
Nela955
XXX.XXX.107.77
Dobry den, mám dotaz. Narodili se nám koťátka, bohužel nepoznám pohlaví. Nevíte někdo?
Moc děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
nejsou to úplně dobrý fotky, ale řekla bych kočka kocour kocour.
Nela955
XXX.XXX.107.77
Děkuji moc, pak zkusím dát nějaky lepší :)
jestli dobře vidím, tak to poslední je tříbarevné a tudíž by to měla být na 99,9% kočička
jinak první kočka,pak kocour....asi
Nela955
XXX.XXX.107.77
napsal(a):
jestli dobře vidím, tak to poslední je tříbarevné a tudíž by to měla být na 99,9% kočička
jinak první kočka,pak kocour....asi
takže to je fakt na 99,9%kočička?
chodí mi tu venku(jsem se přestěhovala)krásný tříbarevný kocour-má chudák půl ocásku,je kastrovaný,čistý,nechá se pohladit,pochovat ještě ne...druhý tu chodí rezavý.oči má zakysané..nenechá si je očistit...jen se nechá taky pohladit.taky kastrovaný....připomíná mi Maxe.
nejsem odborník-jen jako děcko.když jsme měli moře koček,tak mi to vysvětlovali....za mě kocour,kočka,kocour-ale má pokaděný zadek,tak to tak není poznat... zkuste znovu ty zadečky-ale umytý u toho tříbarevného
Bobča
napsal(a):
chodí mi tu venku(jsem se přestěhovala)krásný tříbarevný kocour-má chudák půl ocásku,je kastrovaný,čistý,nechá se pohladit,pochovat ještě ne...druhý tu chodí rezavý.oči má zakysané..nenechá si je očistit...jen se nechá taky pohladit.taky kastrovaný....připomíná mi Maxe.
nejsem odborník-jen jako děcko.když jsme měli moře koček,tak mi to vysvětlovali....za mě kocour,kočka,kocour-ale má pokaděný zadek,tak to tak není poznat... zkuste znovu ty zadečky-ale umytý u toho tříbarevného
Bývají i tříbarevní kocouři, ale nejsou až tak "výrazně" zbarvení.
Archie213
napsal(a):
Bývají i tříbarevní kocouři, ale nejsou až tak "výrazně" zbarvení.
ten"můj"je nádherný...nikdy se mi nelíbily tříbarevné kočky...šla jsem do bílorezavého tenkrát.....ale tenhle mi "učaroval"svou barevností..do toho bych šla.. jenže tu na bytě nesmí být zvířata...a je venkovní,takže si musím vždycky počkat,až ho potkám...mají tu venku misku,krmí je tu oba kdekdo ...Jestli se mi ho podaří vyfotit...dám ho sem..
Nela955
XXX.XXX.107.77
Pak zkusím umýt a0 vyfotit tedy znovu😁
Nela955
napsal(a):
Dobry den, mám dotaz. Narodili se nám koťátka, bohužel nepoznám pohlaví. Nevíte někdo?
Moc děkuji.
Kočka, kocour, to pokakané si nejsem jistá - spíš kočka.
Bobča
napsal(a):
ten"můj"je nádherný...nikdy se mi nelíbily tříbarevné kočky...šla jsem do bílorezavého tenkrát.....ale tenhle mi "učaroval"svou barevností..do toho bych šla.. jenže tu na bytě nesmí být zvířata...a je venkovní,takže si musím vždycky počkat,až ho potkám...mají tu venku misku,krmí je tu oba kdekdo ...Jestli se mi ho podaří vyfotit...dám ho sem..
Máte vzácnost
Bobča
napsal(a):
Ne ne, to černé je určitě kocour, to vlevo kočka (na 99%), pokaděné viz výše.
Nela955
XXX.XXX.35.1
Nela955
napsal(a):
Tak dávám novou fotku toho tribarevneho.
Tak to bych viděla na tu kočku.