Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Měli jsme doma asi čtrnáct dní koťátko, kocourka - nalezence. Je odčervený, měl kotěcí rýmu ale už je to téměř v pořádku, jiné zdravotní problémy nemá. U nás chodil bez problému a bez nehod na záchod. Kotě - kocourka jsme dali babičce, protože ona si kotě přála a my už kočku máme. Dali jsme jí i záchůdek a stelivo které měl u nás. Tři dny byl naprosto bez problému, ale teď mi volala, že chodí vykonávat velkou potřebu na koberec pod křeslo. Čůrat chodí do záchodu. Záchod má ve druhé místnosti, za dveřma, ale údajně jsou dveře většinou otevřené a nebo hlídá, když tam malý potřebuje jít. Moje teorie je taková, že mu prostě jednou někdo dveře zavřel když tam potřeboval a nezbylo mu nic jiného než jít pod křeslo. A od té doby to z toho koberce (i po vyčištění) cítí a vrací se tam. Napadá vád jiný důvod? Jak to řešit? Děkuju.
Dobrý den, měli jsme ten stejný problém, naši kočičce se zabouchli dveře v kuchyni (záchodek měla vedlejší místnosti) zůstala tam než jsme přisli z práce, vyčůrala se na kus koberce u televize, koberec jsem vydrhla koupila i prostředek proti zápachu, ale kočka se tam opakovaně vracela čůrat i občas se vykakala. Nakonec jsme koberec dali pryč a od té doby máme klid a chodí jen na záchodek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pár dnů tady mám nějakého zbloudilce (přišel s obojkem)
od začátku chodí vzorně na wc, přičemž čurat do jednoho, přeleze do druhého (mám dvě vedle sebe) a hodí hovénko....
neboli, základ je mít více wc