Visící kůže na bříšku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

.

11.10.2020 16:04
.

XXX.XXX.17.52

Potřebuji pomoct, mému kocourovi (cca 16 měsíců) visí kůže na bříšku, zřejmě ho to bolí, mňaučí když ho chi pochovat a odchází ode mně dál,skoro nežere, Kocourkovi nijak neubližujeme, je na nás vázaný, našli jsme ho když mu byly 2 týdny a vypiplali jsme ho, má s tím někdo zkušenosti? Potřebuji vědět jestli se s tím má chodit na veterinu nebo jestli jo to přejde

11.10.2020 16:12
MajkaP

XXX.XXX.84.93

. napsal(a):
Potřebuji pomoct, mému kocourovi (cca 16 měsíců) visí kůže na bříšku, zřejmě ho to bolí, mňaučí když ho chi pochovat a odchází ode mně dál,skoro nežere, Kocourkovi nijak neubližujeme, je na nás vázaný, našli jsme ho když mu byly 2 týdny a vypiplali jsme ho, má s tím někdo zkušenosti? Potřebuji vědět jestli se s tím má chodit na veterinu nebo jestli jo to přejde

Určitě jít na veterinu s tím doma nic nemůžete, když ani nevíte co to je a bolí ho to tak, že se nenechá pochovat

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2020 21:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

MajkaP napsal(a):
Určitě jít na veterinu s tím doma nic nemůžete, když ani nevíte co to je a bolí ho to tak, že se nenechá pochovat

Tím se nic nezkazí - ale - volná kůže na břiše je normální a to, že některé kočky se nechtějí chovat, taky.

11.10.2020 21:23
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Je kastrovaný? Nekastrovaní kocouři moc visací kůži nemají...Bytový nebo venkovní? Kadí, čůrá?

11.10.2020 21:30
MajkaP

XXX.XXX.84.93

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tím se nic nezkazí - ale - volná kůže na břiše je normální a to, že některé kočky se nechtějí chovat, taky.

No to je pravda i když jsem to pochopila že se jedná o změnu chování...nežere a odchází.... Může to být samozřejmě tím, že kocour dospěl, ale když to zadavatel nepozná sám, tak se na něj asi někdo kouknout musí.... 🤷

11.10.2020 21:49
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

MajkaP napsal(a):
No to je pravda i když jsem to pochopila že se jedná o změnu chování...nežere a odchází.... Může to být samozřejmě tím, že kocour dospěl, ale když to zadavatel nepozná sám, tak se na něj asi někdo kouknout musí.... 🤷

Jo, tou kůží to není. Můžou to být močové kameny, nebo bezoáry...například.

.

11.10.2020 22:35
.

XXX.XXX.86.91

Je to venkovní kocourek ale hodně často ho nechávám doma, takže jsem si za poslední den nevšimla že by čural či kanál, kastrovaný je už pár měsíců

Přidejte reakci

Přidat smajlík