Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2020 14:33
Lolo34

XXX.XXX.225.128

Dobrý den všem, včera jsem byla kastrovat kočičku. Vše proběhlo v pohodě. Dneska jsme šli na kontrolu a to začal teror. Z mé kočičky se stala agresivní kočka. Pan DR. Se jí snažil hodně dlouho dát injekci proti bolesti. Ale zvládl. Celou cestu domů syčela. Doma tyk jednou na mě zasycrla hodně utekla a od teď sedí na skříni. Jen se chci zeptat máte někdo stim zkušenost? Nemůže ji taková povaha zusta? No doufám že n e. Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2020 15:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

kočka je vyděšená a bolavá
a určitě není dobré, aby den po kastraci skákala někam na skříň
(mmch, jste někdo jezdili s kočkou den po kastraci na kontrolu? Pokud nedošlok nějakému zhoršení stavu? Já s žádnou.....)

takže až se zotaví, tak s největší pravděpodobností bude jako dřív (nicméně prostě bude reaktivní při takových příležitostech, ne jako důsledek kastrace, ale své povahy)

13.10.2020 16:00
Lolo34

XXX.XXX.167.174

V té šílene agresi jsem ani nestihla zareagovat na to kam běžela. To má strach z pana dr je vždy. Ale teď to bylo horší než před tím. Úplně mi bylo zle. To že si nás dneska zase pozval to jsem nějak neřešila. Ona to zvládla dobře dokud ji nepichl něco proti bolesti a byl cirkus. Dám jí čas a snad se uklidní a bude zase mazlivá jak předtím.

13.10.2020 20:08
ladd

XXX.XXX.170.187

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
kočka je vyděšená a bolavá
a určitě není dobré, aby den po kastraci skákala někam na skříň
(mmch, jste někdo jezdili s kočkou den po kastraci na kontrolu? Pokud nedošlok nějakému zhoršení stavu? Já s žádnou.....)

takže až se zotaví, tak s největší pravděpodobností bude jako dřív (nicméně prostě bude reaktivní při takových příležitostech, ne jako důsledek kastrace, ale své povahy)

No jo no, pan doktor tahá peníze.

13.10.2020 20:37
Lolo34

XXX.XXX.38.26

Dnešní kontrola byla zdarma. Snad se mi z toho kočka dostane bez nějakých problémů a bude zase taková mazlivá

Přidejte reakci

Přidat smajlík