Kocour zvrací bílou pěnu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2020 13:13
Nikola00250

XXX.XXX.24.239

Dobrý den,
chtěla bych se optat jestli někdo netuší nebo neví co by mému kocourovi mohlo být. Je to plemeno britské krátkosrsté kočky, je mu 10 let a 2/3 měsíce. Dnes ráno jsem se vzbudila a kocour od rána zvrací bílou pěnu. Vždy vyzvrací tak polívkovou lžíci bílé pěny , zvracel už asi 10krát. Byla jsem s ním na veterině a tam mu píchli 2 injekce a dali mi 2 pasty proti průjmu a zvracení které mu mám dát v průběhu dneška a zítřka. Do večera by ještě neměl jíst , jen pít vodu. Kocour je od té doby unavený a leží.
Napadlo mě že by se ráno mohl otrávit nějakým jedem třeba na myši venku ale nevím. Proto se ptám jestli jste někdo už něco takového zažil se svým mazlíčkem a tak bych prosila, abyste mi napsali co bych mohla ještě udělat nebo po čem bylo vašemu mazlíčkovi lépe.

Předem děkuji za odpověď.

rusanda

15.10.2020 11:27
rusanda

XXX.XXX.135.227

Já bych to tipla na otravu - nám když se kočka přiotrávila po kytce, tak taky hodně zvracela a bylo na ní vidět, že jí není dobře a že je unavená. Pokud už Vám vet. předepsal nějaké léky, tak bych mu už asi nic nedávala (jinak se obecně doporučuje živočišné uhlí - ale pozor, aby se Vám to zase nekombinovalo s léky o veterináře).
Jinak je asi nejlepší nechat ho v klidu, většinou to tak do 2-3 dní odezní.

15.10.2020 19:03
deauville

XXX.XXX.46.69

Může to být cokoliv, pokud mu nedělali na veterině krevní testy, může to v jeho věku v být slinivka, ledviny... Nejjednodušší bude opravdu vyčkat, jestli se to zlepsi, pokud ne, pak bude potreba podrobnejsi vysetreni.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2020 20:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

deauville napsal(a):
Může to být cokoliv, pokud mu nedělali na veterině krevní testy, může to v jeho věku v být slinivka, ledviny... Nejjednodušší bude opravdu vyčkat, jestli se to zlepsi, pokud ne, pak bude potreba podrobnejsi vysetreni.

Případně játra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík