Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2020 13:47

V návaznosti na příspěvek Anikrálíčka ( ubytování kočky v boudě v altánu ) se vás chci zeptat: Kde spí vaše kočky ?
Když vidím nabídky na různé kočičí stojany s pelech, boudičkami......Spí v nich vaše kočky. Náš kocour cestuje a mění pelechy : jedna židle, jiná židle, koš v vypraným prádlem, koš se špinavým prádle, na skříni, ve skříni, na pijáně......Když se dostane k rozestlané posteli, tak v peřině. A protahuje se jak stín.
Taky dostal košík s polštářkem - v tom nespal nikdy.

15.10.2020 19:49
Bobča

XXX.XXX.87.249

Orionko...jakákoli krabice... ..Max miloval krabice-jakékoli velikosti-prostě úkryt a kdekoli po nábytku...a v taškách,pod peřinou..v přepravce na skříni...

Pohledala jsem fotky Maxe,kde všude spal,ale myslím,že ten příspěvek "ubytování kočky v altánu" nebyl ani tak o tom,v čem ,nebo kde kočka spí,ale o tom,že to kotě tam bude samo!! ..může tam mít 10 věcí na spaní...ale sama jak říkáte,zrovna na škrabadle se mu nebude chtít..Bude postrádat společnost!! .

Max spával nahoře na škrabadle,protože z něho viděl ven..pak mu ten vrch byl malý,tak jsem musela přidělat větší desku...hodně tam pobýval-hleděl ven...přidám i vánoční... a v tom futrále na kytaku taky spal.než jsem ho stačila vyfotit, se vzbudil

Maxík je už u nových "rodičů"-běhá si po venku a má se líp,jak u mě v garsonce (určitě tu někdo sledoval"příběh Maxe"...tak tohle je vzpomínka na něho ..ta poslední-se rochnil v účtenkách....zapisovala jsem "účtenkovku" a lístky házela na zem co ten dělal Pořád na něho myslím..

Vím,že to sem asi nepatří,ale jaksi jsem se zavzpomínala

15.10.2020 20:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
V návaznosti na příspěvek Anikrálíčka ( ubytování kočky v boudě v altánu ) se vás chci zeptat: Kde spí vaše kočky ?
Když vidím nabídky na různé kočičí stojany s pelech, boudičkami......Spí v nich vaše kočky. Náš kocour cestuje a mění pelechy : jedna židle, jiná židle, koš v vypraným prádlem, koš se špinavým prádle, na skříni, ve skříni, na pijáně......Když se dostane k rozestlané posteli, tak v peřině. A protahuje se jak stín.
Taky dostal košík s polštářkem - v tom nespal nikdy.

Starší většinou se mnou v posteli, mladší nad postelí na peřiňáku, kam odkládám na noc deku na postel.

15.10.2020 20:29
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

To by mě taky zajímalo Když jsou v létě venku, ráno je najdu: na zahradní židli, stolku či lehátku, pokud je větší zima krčí se v rohu u komína(který nikdy netopí ) je tam výklenek a umělá tráva. V noci ještě můžou bát v zahradním domku, kde mají křesílka i pelech a nebo v garáži, kde mají pelech na radiátoru. Doma kocour: kdekoliv na zemi - u dveří, u okna, někdy na stolku u televize, ale všeobecně ve výškách málokdy. I když někdy usne na sedačce se mnou, za chvilku sjede na zem a spí tam. Možná je to tím, že máme doma pořád hodně teplo. Kočka doma podobně, ale častěj na parapetu okna. Když je venku nevlídno, jdou spát do pracovny, kde kočka spí ve skříni asi 50cm nad zemí, kocour na koberečku u francouzského okna. Alespoň tak je ráno najdu. Mají kukaně, košíky, ošatky a nespí v tom.

15.10.2020 20:38
Bobča

XXX.XXX.87.249

jo,večer usínal na stole,kam jsem odkládala deku...tu jsem mu potřela kozlíkem,aby líp usnul-olizoval ho ...a v noci mi teda vlezl do noh...čekal až zhasnu telku,přišel,a jak jsem měla skrčenou jednu nohu,tak se rozvalil do "výklenku" ..a mě se tím pádem moc hezky usínalo ..někdy jsem se teda musela uskrovňovat,aby on-vyvalený přes půl postele-se náhodou nevzbudil

15.10.2020 20:58
juhaj

XXX.XXX.164.121

No, jako na hlášku, přeci 😀

15.10.2020 21:00
Bobča

XXX.XXX.87.249

juhaj napsal(a):
No, jako na hlášku, přeci 😀

to mě připomělo fotku jak kocour leží taky v bedně,ale na česneku....a k tomu byl právě komentář"kocour na česneku"....tohle je na ořechách

15.10.2020 21:01
akiiinka

XXX.XXX.165.74

Nejčastěji tam, kde jsem já nebo přítel😂.. třeba jako dozor v koupelně

15.10.2020 21:02
Bobča

XXX.XXX.87.249

akiiinka napsal(a):
Nejčastěji tam, kde jsem já nebo přítel😂.. třeba jako dozor v koupelně

krásný páreček

15.10.2020 21:06
akiiinka

XXX.XXX.165.74

A nebo ještě tam, kde to hřeje😃

15.10.2020 22:33
ladd

XXX.XXX.171.77

Přes den nejčastěji na křesle na svem polštářku. Venku na židli nebo vbedynce, kterou ma připravenou, zkoušela to i na stromě. Večer si někdy zaleze pod skříň nebo pod sedačku (zatím se tam vejde). Když vypínáme televizi, dáváme ji do kuchyně, tam spí v přepravce, nékdy si do ní po večeři zaleze sama a spí tam do rána. Někdy je tam s ní její mamka, když nemá noční toulavou. Ta se doma drží spíš při zemi, ale moc se vevnitř nezdržuje. Obě jsou moc hodné.

16.10.2020 07:59
SryNa21

XXX.XXX.10.224

Naši číče jsme koupili několik pelíšku,domečku,apod.. A spala vtom většinou párkrát. Jinak spí na okně,na sedačce, na zemi, na radiátoru, v pračce,ve vaně, na schodech. No prostě kde si umane.

16.10.2020 08:56

U nás spí obě kočky přes noc v posteli s náma, maiňák si většinou zabere celý můj polštář, protože je to kus kocoura. Kočka když nemá místo, lehne si na poličku vedle postele, kde mají taky pelíšek. Dole v té poličce je zase kočičí krabice z ikei, která pasuje přímo do kallaxu a tam spává zase kocour.

Přes den různě. Mají rádi naše židle k PC, hodně spí i na škrabadlech, kočičí stěně, kocour hodně ve válci, kočka většinou nad ním...válí se na gauči...na stolku...no prostě všude :D...většinou spí někde poblíž nás, když jsme doma.

16.10.2020 12:52
Bobča

XXX.XXX.87.249

teda ti jsou krásní mazlíci..Nevěděla jsem,že existuje v Ikei taková boudička...

16.10.2020 14:48
molly221b

XXX.XXX.239.252

Molly spí třeba :v krabici,na posteli,na škrabadle,na stole,na židli,na zemi ,na tiskárně,pod stolem(jsou tam takové šprůšle ),někdy v pelíšku,s pejskem v pelechu,na skříni a hlavně na skříni u kaktusů nevím proč ale má to tam ráda

16.10.2020 17:03
canka

XXX.XXX.215.5

Tak u nás je jednoznačně večer na prvním místě postel,protože prostě chce spát s paničkou..přes den nejoblíbenější gauč a deka na gauči..taky umyvadlo a škrabadla a krabice....a taky konečně vzal na milost i pelíšek z Wishe...mě přišel úžasný,je mu se nelíbil..dokud si do něj poprvé nevlezl..teď ho miluje...héérečka jedna

16.10.2020 18:16
molly221b

XXX.XXX.239.252

Tenurri-máte nádherné čičinky
Ragdoll??
(miluju je )

16.10.2020 18:50
Bobča

XXX.XXX.87.249

canka napsal(a):
Tak u nás je jednoznačně večer na prvním místě postel,protože prostě chce spát s paničkou..přes den nejoblíbenější gauč a deka na gauči..taky umyvadlo a škrabadla a krabice....a taky konečně vzal na milost i pelíšek z Wishe...mě přišel úžasný,je mu se nelíbil..dokud si do něj poprvé nevlezl..teď ho miluje...héérečka jedna

Niki a kde máš Berťu?..Chamlie je ale fakt krásný sameťák vidím i čivavku..

Jinak děkuji za založení tohoto vláka
Krásné fotky....se kochám

16.10.2020 19:25
canka

XXX.XXX.215.5

Bobča napsal(a):
Niki a kde máš Berťu?..Chamlie je ale fakt krásný sameťák vidím i čivavku..

Jinak děkuji za založení tohoto vláka
Krásné fotky....se kochám

Berťa totiž Bobi skoro vůbec neleží Ten furt někde lítá venku a za celou dobu,co ho mám,jsem ho viděla ležet jen párkrát aktivistu Těch fotek kde sedí nebo zrovna někde nelítá mám fakt málo....

16.10.2020 20:10
Bobča

XXX.XXX.87.249

máš pravdu...vlastně akorát jednou,když vlezl pod tu deku,jak jsi ji sušila...Tady aspoň je vidět,jak je každá kočka jiná....ale je to frajer

16.10.2020 20:19
Bobča

XXX.XXX.87.249

našla jsem v mobilu video,jak jsem maxe lákala na udici....on takové aktivity vůbec nebral...nevím,jesti se to načte..

16.10.2020 21:16
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ha, ha Bobčo úplně ho vidím: paničko si normální?!? Proč mi tady s tou příšerností šmrdláš po hlavě!?
Niki pučmelounek je skvělý a v tom pelíšku nemá chybu...jen je trochu problém ho tam identifikovat Berťas je typický venkovský kočičák...pořád v akci, aby mu něco neuteklo

16.10.2020 22:42
MajkaP

XXX.XXX.77.210

Náš kocour se chodí domu nažrat a trochu pobýt, doma spával hlavně na gauči a na křesle,co máme nové štěně, tak na gauč nechce, ale na křeslo ( nižší) klidně. Ale objevil teď super místo na pračce, v koupelně je teď tepleji.
Venku někdy okupuje vyhlídkové místo na trámku na verandě, v noci je nejspíš na půdě v seně. Ve stáji má nějaké krabice, hadry, pelíšky...myslím že jsou dost opuštěné. Poslední dobou spí ve dne tak na boudě a v noci dokonce v ní... Štěně spí před budou. No jo, kočky.

19.10.2020 16:30

molly221b napsal(a):
Tenurri-máte nádherné čičinky
Ragdoll??
(miluju je )

Kočka je ragdoll, kocour je MCO :)

a děkuji, jsou to kulíšci :D

19.10.2020 18:40
Bobča

XXX.XXX.87.249

napište prosím celé to MCO,ju?. asi mainská mývalí??neznám ty zkratky až tak dík

19.10.2020 18:43
Bobča

XXX.XXX.87.249

MajkaP napsal(a):
Náš kocour se chodí domu nažrat a trochu pobýt, doma spával hlavně na gauči a na křesle,co máme nové štěně, tak na gauč nechce, ale na křeslo ( nižší) klidně. Ale objevil teď super místo na pračce, v koupelně je teď tepleji.
Venku někdy okupuje vyhlídkové místo na trámku na verandě, v noci je nejspíš na půdě v seně. Ve stáji má nějaké krabice, hadry, pelíšky...myslím že jsou dost opuštěné. Poslední dobou spí ve dne tak na boudě a v noci dokonce v ní... Štěně spí před budou. No jo, kočky.

to na klíně je kocour? nějakej velkej,ne? dejte prosím ještě jinou fotku,v celé své kráse dík

19.10.2020 20:02

Bobča napsal(a):
napište prosím celé to MCO,ju?. asi mainská mývalí??neznám ty zkratky až tak dík

Jop, MCO je mainská mývalí (Maine coon).

Přidejte reakci

Přidat smajlík