JaneRizolli

XXX.XXX.239.252
Dobrý den, mám poprvé po 3 kocourech kočku je to domácí kočka od jedné paní chovala je v domku a mohly jít klidně ven bála jsem se že bude chodit ven ale nakonec ne.Možná jsem ji také zachránila protože její další sourozenci byly utopení a zbyla jenom ona a 2 kocouři a její sestra chtěla jsem Molly(moje kočička) Molly byla ustrašená a líbila se mi nakonec až jsem si pro ni přijela tak ji ta paní musela vylovit (byla hodně schovaná)a lovila ji asi 30minut ...Teď ji mám už 4 měsíc a je moc šikovná.dlouho jsme se zbavovali blech ale už jsou pryč ale teď poslední dobou se obávám že nás čeká její puberta ...Začala neskutečně otravovat!Vždycky chodila za mnou jako ocásek ale teď de za mnou a chytá my nohy nebo čistím záchod a ona na mě pořád skáče!Teď kvůli koronaviru musím být doma a potřebuju se učit ale ona mě nenechá..Když se zavřu v pokoji tak začne strašně plakat a je to k nevydržení a když si ji nechám v pokoji tak mě celou dobu otravuje .......
A co vy jaký příběh má vaše kočka???
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neotravuje :)))
Chce si hrát, proto se nedoporučuje mít kotě samotné, jelikož se dvě koťata vyblbnou většinou spolu a člověk nebude mít všude šrámy.
Zavírat kočku a trestat ji za to je nesmysl, musíte ji přesměrovat na hru - házet papírové kuličky, balonky, pokud ji to nezajímá, zkusit různé udičky, které kočky nadšeně loví, u nás vede papírová kulička na provázku, kterou táhnu za sebou a kocour ji loví...u nás má úspěch i KONG kickeroo, který je asi naplněný šantou, ale kočky si na něm vybijí svoje lovecké a trhací choutky ...
S kotětem si musíte HODNĚ hrát a vybít mu baterky...potom spokojeně spinká a nesnaží se vám zakousnout nohu a trhat nohavice.
A pamatujte, samo si většinou hrát nechce, to je nuda, lepší je interaktivní hra s majitelem a ještě lépe s druhým kotětem!

napsal(a):
Neotravuje :)))
Chce si hrát, proto se nedoporučuje mít kotě samotné, jelikož se dvě koťata vyblbnou většinou spolu a člověk nebude mít všude šrámy.
Zavírat kočku a trestat ji za to je nesmysl, musíte ji přesměrovat na hru - házet papírové kuličky, balonky, pokud ji to nezajímá, zkusit různé udičky, které kočky nadšeně loví, u nás vede papírová kulička na provázku, kterou táhnu za sebou a kocour ji loví...u nás má úspěch i KONG kickeroo, který je asi naplněný šantou, ale kočky si na něm vybijí svoje lovecké a trhací choutky ...
S kotětem si musíte HODNĚ hrát a vybít mu baterky...potom spokojeně spinká a nesnaží se vám zakousnout nohu a trhat nohavice.
A pamatujte, samo si většinou hrát nechce, to je nuda, lepší je interaktivní hra s majitelem a ještě lépe s druhým kotětem!
Přesně! Chybí jí parťák na hraní, tak ho musíte nahradit.

rapotacka11
napsal(a):
Rada pořizovat rovnou 2 koťata
není planý výkřik. Když jsou 2,
mají bohatší život. Honí se spolu,
vzájemně se myjí (uši), jsou si oporou.
než dospějí a začnou se rvát

napsal(a):
Pořád jako kamarádi (ky), jsou-li vykastrovaní (né).
napsal(a):
Naštěstí jsem to nezažila.
Měla jsem (jednou) 2 kočičky odmala
a pochopila jsem, že jen 1 kotě už nikdy.
Byla to nádhera.
Nějaké rozmíšky byly když přibyla další
kočka, než se oťukaly. Je zajímavé vidět,
jak se z uťáplé kočky stane šéfová. Po smrti
vedoucí kočky, začala podřízená šéfovat
psovi, kterého jsem si koupila.
Svět zvířat miluju.

napsal(a):
Pořád jako kamarádi (ky), jsou-li vykastrovaní (né).
si někdy připadám, jako bych kočku v životě neviděla, natož měla.......