Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bobana12

17.10.2020 11:36
Bobana12

XXX.XXX.3.172

Ahoj všichni, jsem už zoufalá a nevím jak dál :(
Moje 4 letá kočka je strašné mlsná a nechce nic jíst.
Jedinou věc, kterou zrala byla Sheba, ale teď přestala jíst i tu Shebu. Byli jsme u veterináře, všechno je v pořádku nemá žádné problémy akorát prostě nechce jíst.
Zkousela jsem snad vsechny druhy konzerv a kapsicek a ona se vzdy těší a mňouká a když dám misku před ni tak čichne a odejde.
Nechutna ji ani syrove nebo varene maso.
Za cely den sezere tak 10 granuli (granule taky moc nemusi) a to je všechno.
Fakt uz nevim co s ni. Nejaka rada? :(

17.10.2020 14:23
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Jak jí to maso dáváte?

Krásně čerstvé, nemražené?
Všechny druhy masa?
Stačí 1 denně.
A granule v misce stále.
Jaké granula jí nabízíte?
Konzervičky a kapsičky střídat?
Některá kočka raději s omáčkou,
jiná ten sulc.

17.10.2020 14:44
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
Jak jí to maso dáváte?

Krásně čerstvé, nemražené?
Všechny druhy masa?
Stačí 1 denně.
A granule v misce stále.
Jaké granula jí nabízíte?
Konzervičky a kapsičky střídat?
Některá kočka raději s omáčkou,
jiná ten sulc.

Přesně, s kočkama je to strašně složité. Naše kočka žrala x let konzervy miamor tuňák s krevetama či křepelčím vajíčkem. Pak jak když utne, už je nechtěla a prý jí stačí Felix Kocour 12let je granule royal canine pro briťáky, nic jiného!

17.10.2020 15:03
MajkaP

XXX.XXX.84.93

lesnížínka napsal(a):
Přesně, s kočkama je to strašně složité. Naše kočka žrala x let konzervy miamor tuňák s krevetama či křepelčím vajíčkem. Pak jak když utne, už je nechtěla a prý jí stačí Felix Kocour 12let je granule royal canine pro briťáky, nic jiného!

Náš kocour má také nejradši Felixe 🤣 Má je radši než gurmetky , jiné kapsy nechce vůbec.
A granule nějaké hnusné styl Clever jsou prý mňamka, za studena lisovaný dráhy superprémiovky si mám strčit někam. Ale můj krásné žere maso, takže problém není.
Zkoušela bych hlavně to maso, různé druhy, na to třeba lososový olej, jogurt, žloutek... A vytrvat, zkoušet. S kočkama je to těžké.

Bobana12

17.10.2020 16:52
Bobana12

XXX.XXX.128.16

Maso jsem zkousela různé druhy, ryby, kureci, hovezi, kruti, mlete i kousky, varene i syrové, s vyvarem, bez vyvaru
Kapsicky a konzervy mela snad vsechny od kvalitnich po sroty z obchodu
Zrala ještě granule RC, ale ty ji uz nechutnají a jedine ktere zere jsou Trainer z PetCentera.
Budu zkoušet dal, snad mi zacne něco žrát

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.10.2020 17:40

vepřové - svalovina, srdce, jazyky

17.10.2020 17:59
Bobča

XXX.XXX.87.249

zkuste ještě Josery-granule...já na ně nedám dopustit(klidně zkuste napřed kotěcí-ty jsem mu pak koupila na rekonvalescenci znovu,když byl vyhublý z "výletu")...Max jiné nejedl...a kapsičky obyčejné Whiskas-po TOM taky ne..tak si zvykl na Royalky z Billy..něco s Grill...už si to nepamatuju..

Taky mi nejedl,ale on byl mimo,za 3 týdny jsem ho našla,byl o 2 kila lehčí...dostala jsem ho z toho vývarem a vařeným masem...Váš případ je asi jiný,ale je to divné,že ve 4 letech takto začíná"blbnout"...nemá něco zapíchnutého v tlamce??..

Jé,teď jsem si vzpomněla...doktorka mu chytla na krk a že má "kašílek".(já to na něm nepozorovala-ale je fakt,že nežral!!)..cosi mu píchla...

Bobana12

17.10.2020 20:20
Bobana12

XXX.XXX.128.16

Bobča napsal(a):
zkuste ještě Josery-granule...já na ně nedám dopustit(klidně zkuste napřed kotěcí-ty jsem mu pak koupila na rekonvalescenci znovu,když byl vyhublý z "výletu")...Max jiné nejedl...a kapsičky obyčejné Whiskas-po TOM taky ne..tak si zvykl na Royalky z Billy..něco s Grill...už si to nepamatuju..

Taky mi nejedl,ale on byl mimo,za 3 týdny jsem ho našla,byl o 2 kila lehčí...dostala jsem ho z toho vývarem a vařeným masem...Váš případ je asi jiný,ale je to divné,že ve 4 letech takto začíná"blbnout"...nemá něco zapíchnutého v tlamce??..

Jé,teď jsem si vzpomněla...doktorka mu chytla na krk a že má "kašílek".(já to na něm nepozorovala-ale je fakt,že nežral!!)..cosi mu píchla...

Dekuji, Granule zkusím.
No ona byla strasne vybirava odjakziva, zrala Shebu, ale co jsem slysela tak hodně lidem kočky přestaly Shebu zrat, tak nevim.
A od tý doby nemůžu najít nic jineho, co by ji chutnalo.
Zdravotne je v poradku, vet koukal do tlamy, delal testy, odcerveni

17.10.2020 20:23

Bobana12 napsal(a):
Dekuji, Granule zkusím.
No ona byla strasne vybirava odjakziva, zrala Shebu, ale co jsem slysela tak hodně lidem kočky přestaly Shebu zrat, tak nevim.
A od tý doby nemůžu najít nic jineho, co by ji chutnalo.
Zdravotne je v poradku, vet koukal do tlamy, delal testy, odcerveni

Dělal testy - jaké, na co?

Přidejte reakci

Přidat smajlík