Moura po zemřelé paní hledá hodně trpělivý domov

Moura (roční kočička) nám dorazila s velkou partičkou po zemřelé paní. U...
Zdravím, mohl by někdo doporučit nějaké kapsičky s následujícími podmínkami?
- kousky, ne paté, ne trhané maso jako je třeba Applaws.
- pokud možno bez kuřete
- aspoň trochu kvalitní
- ideálně ne rybí příchuť
Naše kočka je totiž nejspíš alergická na kuře a hrozně vybíravá. Od zjištění alergie je na několika druzích poměrně kvalitních granulí (které je ochotná žrát, několik dost drahých pytlů jsme museli vyhodit / rozdat). Než se do mě pustí barfisti, upozorňuju, že granule doslova vyžaduje, když je nedostane, řve u mísky. Do toho dostává maso (hovězí, krůtí, zvěřinu, rybu), ale s její náladovostí nikdo neví, které se ten den uráčí sežrat a mě už nebaví mít v lednici několik druhů masa a neustále to střídat a pak vyhazovat co nesežere. Konzervy nežere vůbec, resp si párkrát lízne a tím to končí, jak to nejsou kousky, nechce to. Teď mi ovšem nějaký eshop přidal jako dárek kapsičku Reno (což je tedy odpad) a když jsem to přidal psům do granulí na ochucení, kočka přiletěla jak vzteklá a začala se tím cpát, měl jsem problém jí od toho dostat. Dřív by se toho nedotkla. Tak mě napadlo jí dávat jí něco v této formě, ovšem zrovna takový šrot by to být nemusel a nemůžu najít nic bez kuřete nebo bez ryby. Předem díky za podněty.