Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kika45

7.11.2020 10:22
Kika45

XXX.XXX.51.34

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné, že se kočka škrábe že stresu. Moje kočka se začala drbaz před týdnem, když jsem sní přijela k rodičům. A je to horší a horší. Proti blecha m je chráněna. Teď dostala pamlsky proti stresu a drbe se méně. Je to možné.?

7.11.2020 14:08
MajkaP

XXX.XXX.2.139

Muze to být že stresu, nebo klidně nějaká alergie, nebo něco jiného. Co je to za pamlsky? Asi budou nějaké tlumící....

Kika45

7.11.2020 14:40
Kika45

XXX.XXX.51.34

No kočička je 3 týdny po kastraci. Jestli to není i díky tomu. Pamlsky se jmenuji BEAPHAR Pochoutka No Stress.

7.11.2020 17:25
Fernando

XXX.XXX.105.175

Dobrý den. Řešila jste to i s veterinářem?

Kika45

7.11.2020 22:58
Kika45

XXX.XXX.51.34

Zatím ne, ale budu muset. Nevím co jí je. Hraje si stejně, pálka taky dobře. Jen to drbání.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.11.2020 06:32

Kika45 napsal(a):
Zatím ne, ale budu muset. Nevím co jí je. Hraje si stejně, pálka taky dobře. Jen to drbání.

Pálka taky dobře - to jsem nepřeložila. Baseball asi nehraje, nebo ano?

8.11.2020 07:18
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pálka taky dobře - to jsem nepřeložila. Baseball asi nehraje, nebo ano?

Papká to bude

Kika45

8.11.2020 09:13
Kika45

XXX.XXX.51.34

Omlouvám se za překlep. Papka dobře. No hraje si tak stejně jak obvykle

8.11.2020 10:53

lesnížínka napsal(a):
Papká to bude

Tak to mě nenapadlo A že jsem v písemkách schopná dešifrovat leccos. No jo, člověk se pořád učí.

8.11.2020 12:57
Bobča

XXX.XXX.87.249

já jsem dobrá napadlo mě papká

Nevím,jak moc se drbe...pokud občas....Beru to podle svého kocoura-ten se občas podrbal za uchem...občas pod bradou...(nevím,jak často..jednou za den?)..Zkontrolovala jsem,jestli tam něco nemá a nechala jsem ho být...nevlezl u vašich třeba mezi slepice???nebo kde je prach?

8.11.2020 13:03
Bobča

XXX.XXX.87.249

pardon,je to kočička ...a chtěla jsem ještě dodat...k vet.bych šla,až kdyby měla z toho škrábání bolačky...A pokud byla u slepic nebo v prachu-osprchovala bych jí...Nejsem zastánce koupání koček,ale Max šel z té slámy u koní hned pod sprchu...přežil to

Kika45

8.11.2020 16:50
Kika45

XXX.XXX.51.34

Ona je pouze doma. Nechodí ven. Bolačky žádné nemá. Už je to lepší. Teď se podrbe tak dvakrát denně. Uvidím, když zase budu u rodičů jestli se to zase projevi.

8.11.2020 19:23
Bobča

XXX.XXX.87.249

to je dobře ...blbě jsem to napsala "až bude mít"..to by asi bylo pozdě...Tak sledujte-uvidíte(pak písnite,jak to dopadlo ) ....

Já jsem to brala vždycky,že ho "tam" prostě něco zašimralo(většinou pod bradou nebo za uchem)..,že my se taky občas podrbem...Pokud to fakt není nějak často...Jinak se pořád myl,byl jak.posedlý.. po každém jídle

Kika45

8.11.2020 21:31
Kika45

XXX.XXX.51.34

Já bych to nějak moc neřešila, ale bylo to šílené. Drbala se pořád a byla nervózní. No uvidím, když bude u rodičů. Pak dám vědět.

9.11.2020 08:15

Bobča napsal(a):
to je dobře ...blbě jsem to napsala "až bude mít"..to by asi bylo pozdě...Tak sledujte-uvidíte(pak písnite,jak to dopadlo ) ....

Já jsem to brala vždycky,že ho "tam" prostě něco zašimralo(většinou pod bradou nebo za uchem)..,že my se taky občas podrbem...Pokud to fakt není nějak často...Jinak se pořád myl,byl jak.posedlý.. po každém jídle

Jo, to kočky dělají. Po každém jídle se důkladně umývají. Tak si z nich občas dělám legraci - to ses zase umazal, co?

9.11.2020 08:22
Bobča

XXX.XXX.87.249

jojo a jak si dával záležet mezi prsty na tlapkách... bylo srandovní,jak je dokázal roztáhnout a vykusoval si neviditelnou špínu..i když byl jen doma(jo,někdy lítal po tom schodišti)..Taky jsem mu říkala.."to bych měla zase vytřít?sis umazal nohy?"

Kika45

9.11.2020 10:49
Kika45

XXX.XXX.51.34

Teď už je v klidu 🙂, ale když se začala drbat v pět ráno a mě to probudilo a za 5 min zase, tak jsem si řekla, že to nemůže být normální.

9.11.2020 16:51
Bobča

XXX.XXX.87.249

tak to jo tak to musel být rachot...hlavně,že je lepší...

Kika45

13.11.2020 12:35
Kika45

XXX.XXX.169.17

Dobrý den, tak jsem zase zpět u rodičů a opět se kočička drbe. Včera vše ok přes den, ale v noci zase začala. Spí semnou v pokoji. Myslím si, že je to ze stresu. Doufám, že si rady někdy zvykne.

14.11.2020 16:00
Bobča

XXX.XXX.87.249

tak to je divné...a pozorujete kam tam chodí?mají dvorek?nebo půdu?Stres-vždyť je s vámi,tak z čeho myslíte stres? Mají tam ještě jiné zvíře?

Kika45

14.11.2020 20:15
Kika45

XXX.XXX.169.17

Už se tak hrozně zase nedrbe. Myslím si, že je z té cesty, která trvá necelých 5 hodin. A hlavně 4lety synovec jo nedá pokoj. Ji pronásleduje. Už je to se docela uklidnila. Tak nevím.

MarieSchw

4.1.2022 09:35
MarieSchw

XXX.XXX.236.74

Dobrý den, náš kocour se od kastrace, co tak pozorujeme, začal také pěkně drbat. Již to trvá více než rok. Po celou dobu tedy spolupracujeme s veterinářem, ovšem i přes drastické antibiotické léčby, nyní přes dietní režim se stále ke škrábání vrátí. Kocour je pro zajímavost pouze doma, už ho ani nikam nevozíme na návštěvy k rodičům apod. Škrábe se v oblasti hlavy a krku a to úplně do krve. Už si také nevíme rady co s ním. Teď se budeme zkoušet zaměřit také na tu psychiku, ale nevím z čeho by mohl mít stres :(

4.1.2022 09:50
Bobča

XXX.XXX.20.192

MarieSchw napsal(a):
Dobrý den, náš kocour se od kastrace, co tak pozorujeme, začal také pěkně drbat. Již to trvá více než rok. Po celou dobu tedy spolupracujeme s veterinářem, ovšem i přes drastické antibiotické léčby, nyní přes dietní režim se stále ke škrábání vrátí. Kocour je pro zajímavost pouze doma, už ho ani nikam nevozíme na návštěvy k rodičům apod. Škrábe se v oblasti hlavy a krku a to úplně do krve. Už si také nevíme rady co s ním. Teď se budeme zkoušet zaměřit také na tu psychiku, ale nevím z čeho by mohl mít stres :(

Kamarádky kočka měla vyškrábaný až krvavý pruh kolem krku...dostala na to mastičku,ale hlavně musela změnit stravu...kupovala jí různé kočičí paštiky a kapsičky,aby se měla dobře-střídala je...Takže myslím dostala dietní granule,a dál už nevím..

Stres?vám tu popíšou vetky....nějaká změna doma?stěhování-přestavba nábytku?nové zvířátko?dítě?

4.1.2022 11:11
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Co je dietní režim?
Maso?

Svrab to není?
Stronghold je na blechy i na srab.

Tady jistě někdo poradí.

4.1.2022 12:36
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Nevím, jestli to tu popisovala Bobča, nebo někdo jiný, ale přijde mi to jako alergie na kuřecí. Dle toho, jsme u našeho kocoura kuřecí vyloučila a drbat se přestal. Teď ho párkrát dostal a drbe se znova. Bacha na to, minimálně kuřecí tuk najdete bezmála ve všech granulích, kapsičkách! Nervěte do kočky už žádná ATB, to by mě celkem zajímalo, co tím jako chtěl vet přeléčit?? Zánět čeho? Totální blbost, nepřekvapily by mě kortikoidy, ale kočce bych je taky nedala. Najděte granule bez stopy kuřete. Já teď mám pro něj Purizon ryba a klid...než dostal kapsičku s kuřecím On ji teda sežral kočce

4.1.2022 12:38

MarieSchw napsal(a):

Dermatologa. Dieta znamená co?

4.1.2022 17:59
Bobča

XXX.XXX.20.192

lesnížínka napsal(a):
Nevím, jestli to tu popisovala Bobča, nebo někdo jiný, ale přijde mi to jako alergie na kuřecí. Dle toho, jsme u našeho kocoura kuřecí vyloučila a drbat se přestal. Teď ho párkrát dostal a drbe se znova. Bacha na to, minimálně kuřecí tuk najdete bezmála ve všech granulích, kapsičkách! Nervěte do kočky už žádná ATB, to by mě celkem zajímalo, co tím jako chtěl vet přeléčit?? Zánět čeho? Totální blbost, nepřekvapily by mě kortikoidy, ale kočce bych je taky nedala. Najděte granule bez stopy kuřete. Já teď mám pro něj Purizon ryba a klid...než dostal kapsičku s kuřecím On ji teda sežral kočce

jojo,psala jsem..kuřecí jsem úplně vysadila,když měl na bílé bradě "akné"-celou bradu černou...tak pak se mu to zmizlo(to jsem tu někde psala)..Pak jsem dávala jen jiné granule(značka Josera) a kapsy,než kuřecí...A drbal se řekla bych normálně-občas pod bradou,občas za uchem...nepřikládala jsem tomu nějak význam..neměl tam nic,tak jsem to brala,že ho něco svědí(jsem to tu taky myslím psala)...

ale jestli se vaše drbe až do krve ,tak to samože není dobře...Ale změnou jídelníčku možná nic nepokazíte...třeba vysadit to kuřecí..? zkusila bych to..

2.2.2022 17:09
Tina125

XXX.XXX.110.166

Hezky zdravím a prosím o pomoc. Naše kočička se taky pořád škrábě. Trvá to už od minulého září. Různě se to zlepšovalo, zhoršovalo. Drbala se až do krve a otevřených ran. Věčně jsme na ni kapali kortikoidy. Pak to vypadalo dobře, ale zase se to zhoršilo. A už to došlo tak daleko, že od půlky prosince žije s límcem. Vyškrábala si za ouškem na krku takovou ránu, že se jí na velkém kusu i odchlípávala kůže a měla tam obrovskou kapsu. Do teď to nemá plně zahojené. Vůbec to nebylo vidět. Pak jsme si jednou všimli, že to tam má krvavý a když jsme ji na veterině to místo oholili, tak jsme byli všichni v šoku z té rány. Má i pupínky na uších.
Snažili jsme se vyhnout hypoalergenním dietám, protože ona je šíleně vybíravá a nebude to baštit. Už má skoro měsíc vysazené kuřecí, ale nezlepšuje se to. Má pořád pupínky na uších a rudou kůži za ouškama až na krk. A chuděra má pořád límec, aby si to dál neškrábala.

A tak moc prosím o radu s jídlem. Jak krmíte tyhle kočky? Všechny ty diety už mám prolezlý, ale nemáte třeba zkušenost s nějakou, která extra chutná i kočkám, které téměř nic nechtějí? A ani maso moc nemusí. A jak to řešíte, když máte kočiček víc? Je to už úplně šílený.

2.2.2022 17:38
Bobča

XXX.XXX.20.192

Kamarádky kočka měla vyškrábaný až krvavý pruh kolem krku...dostala na to mastičku,ale hlavně musela změnit stravu...kupovala jí různé kočičí paštiky a kapsičky,aby se měla dobře-střídala je...Takže myslím dostala dietní granule,a dál už nevím..

Tohle jsem napsala já trochu výše...Tu dietu jí doporučila vetka...a mazání jí taky pomohlo-nevím ale,co to bylo,byla to dělalá mast...Zahojilo se to pěkně,i srst znovu narostla...
po roce se jí to ale znovu objevilo...tak musela znovu mazat..ale jí vetka řekla,že to má z nekvalitního jídla(jak jsem psala-různé věci,hlavně ve slevě)

2.2.2022 17:43
Tina125

XXX.XXX.110.166

Bobča napsal(a):

Tohle jsem napsala já trochu výše...Tu dietu jí doporučila vetka...a mazání jí taky pomohlo-nevím ale,co to bylo,byla to dělalá mast...Zahojilo se to pěkně,i srst znovu narostla...
po roce se jí to ale znovu objevilo...tak musela znovu mazat..ale jí vetka řekla,že to má z nekvalitního jídla(jak jsem psala-různé věci,hlavně ve slevě)

Já vím, četla jsem to, ale těhle diet je poměrně hodně. Myslela jsem ze zkušenosti nějakou, který extra kočkám chutná? Ona nám ani nomálně nechce nějak extra baštit, natož tohle.....

2.2.2022 17:46
Bobča

XXX.XXX.20.192

Tina125 napsal(a):
Já vím, četla jsem to, ale těhle diet je poměrně hodně. Myslela jsem ze zkušenosti nějakou, který extra kočkám chutná? Ona nám ani nomálně nechce nějak extra baštit, natož tohle.....

a tak třeba fakt jenom to maso?..Kometka tu doporučuje ty hovězí srdíčka...a ještě něco....hm?zkoušela bych asi touto cestou...bez konzervantů v granulích a kapsičkách..Našprtat hovězí...ať to nemá kousky-pokud jí ty třeba vadily...

2.2.2022 17:52
Tina125

XXX.XXX.110.166

Bobča napsal(a):
a tak třeba fakt jenom to maso?..Kometka tu doporučuje ty hovězí srdíčka...a ještě něco....hm?zkoušela bych asi touto cestou...bez konzervantů v granulích a kapsičkách..Našprtat hovězí...ať to nemá kousky-pokud jí ty třeba vadily...

No ona ani to maso moc nechce, ale je fakt, že konkrétně hovězí srdíčka jsme nezkoušeli. Ale víte co je sranda? Veterinářka nám na alergii nedoporučuje hovězí. Prý nějaké studie dokazují, že nejvíce alergenní je hovězí, kuřecí a rybí. Doporučila nám třeba klokaní a pštrosí....no ale jako ehm.....

2.2.2022 17:56
Bobča

XXX.XXX.20.192

Tak to teda "babo raď ...vím,že se takové maso dá koupit zmrzlé,ale nevím za kolik....
Hodně štěstí

2.2.2022 17:56
Bobča

XXX.XXX.20.192

ve zverimexech...

2.2.2022 17:58
Tina125

XXX.XXX.110.166

Bobča napsal(a):
Tak to teda "babo raď ...vím,že se takové maso dá koupit zmrzlé,ale nevím za kolik....
Hodně štěstí

Jako bylo by to krapet složitější. A ona je fakt taková, že ji jednou, dvakrát něco chutná a pak už to nechce. Tak ve zverimexu jsem to teda neviděla, spíš na netu. Ale je pravda, že po zverimex ani nechodím. Občas snad jen do Petplanetu. Momentálně mi právě přijde, že z toho snad není cesta ven...

2.2.2022 18:07
Bobča

XXX.XXX.20.192

V Olomouci za Baumaxem-směr Holice...tam bývalo na tabuli klokaní mražené maso(není to vyloženě zverimex jako se zvířátkama,jen krmení potřeby pro ně)...Je to obchod Josera...já nedala dopustit na jejich granule...měli hodně druhů,na váhu....I když jsem vysadila kuřecí,vybrala jsem jiné...Max jedl všechny dobře...

2.2.2022 18:15
Tina125

XXX.XXX.110.166

Bobča napsal(a):
V Olomouci za Baumaxem-směr Holice...tam bývalo na tabuli klokaní mražené maso(není to vyloženě zverimex jako se zvířátkama,jen krmení potřeby pro ně)...Je to obchod Josera...já nedala dopustit na jejich granule...měli hodně druhů,na váhu....I když jsem vysadila kuřecí,vybrala jsem jiné...Max jedl všechny dobře...

Koukám na eshop jestli je to teda ono a nic takového tam nevidím. Jezdit tam nakupovat určitě nehrozí, jsme z Brna a nemáme auto....ano i takoví lidé existují.

2.2.2022 18:17
Tina125

XXX.XXX.110.166

A to nám ještě říkala, že do začátku by bylo úplně nejlepší analergenní jídlo a ne jen hypoalergenní. Ale koukala jsem, že to snad dělá jen Royal Canin a jen v granulích.

2.2.2022 18:35
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Při alergickém psu, se vysadí absolutně všechno a dá jeden druh masa, nejlíp takového, se kterým se pes dosud neměl možnost setkat, takže třeba ten klokan. Po třech týdnech, pokud potíže ustoupí, se ke klokanovi přidá příloha, tedy třeba vločky. Po třech týdnech, pokud stále dobré, přidá se jeden druh zeleniny. U kočky je to jednodušší, protože žádné přílohy kočka jíst nemusí, mění se jen masa a k tomu má domácí kočka kočičí trávu. Takže pokud chcete opravdu zjistit, na co má kočka alergii, budete to muset udělat takto. Z masa...u koček jsem o alergii na hovězí ještě neslyšela. Ale tak třeba jí kupte králíka jako první maso. Pokud tři týdny a bude se lepšit, klidně bych šla do toho hovězího, nebo třeba krůty, atd. Znamená to ale opravdu vydržet a ty tři týdny minimálně, nedat nic jiného. Kortikoidy nekomentuju.

2.2.2022 18:42
Tina125

XXX.XXX.110.166

lesnížínka napsal(a):
Při alergickém psu, se vysadí absolutně všechno a dá jeden druh masa, nejlíp takového, se kterým se pes dosud neměl možnost setkat, takže třeba ten klokan. Po třech týdnech, pokud potíže ustoupí, se ke klokanovi přidá příloha, tedy třeba vločky. Po třech týdnech, pokud stále dobré, přidá se jeden druh zeleniny. U kočky je to jednodušší, protože žádné přílohy kočka jíst nemusí, mění se jen masa a k tomu má domácí kočka kočičí trávu. Takže pokud chcete opravdu zjistit, na co má kočka alergii, budete to muset udělat takto. Z masa...u koček jsem o alergii na hovězí ještě neslyšela. Ale tak třeba jí kupte králíka jako první maso. Pokud tři týdny a bude se lepšit, klidně bych šla do toho hovězího, nebo třeba krůty, atd. Znamená to ale opravdu vydržet a ty tři týdny minimálně, nedat nic jiného. Kortikoidy nekomentuju.

Já vím, že to tak má být. Jen je velký problém, že ona mi nechce baštit takhle dlouho jedno a to samé jídlo. A když nic jiného nedostala, aby ji to donutilo, tak začala hlady zvracet.
Kortikoidy měla lokálně, vnitřně vůbec. Vím, že i tak je to špatný, ale hodně jí to pomáhalo na tu svědivost.
Neberte to hlavně tak, že bychom ji nechtěli pomoci, ale ona je v tom jídle fakt hrozná. Obě jsou hrozný. A já opravdu nevím jak z toho ven. Dříve jsme měli kocourka a ten bez problému papal i ledvinovou dietu. To bylo úplně o něčem jiném. Já prostě jen nevím jak ji mám donutit to baštit.

2.2.2022 19:19
Bobča

XXX.XXX.20.192

Tina125 napsal(a):
Koukám na eshop jestli je to teda ono a nic takového tam nevidím. Jezdit tam nakupovat určitě nehrozí, jsme z Brna a nemáme auto....ano i takoví lidé existují.

jojo,e-schop to nemá...snad se podívat i v Brně na prodej váženého krmení...kde by se dalo koupit menší množství granulí n azkoušku...Ale i "žínka"má návrh..zkuste třeba kousek toho králíka koupit(dá se v Lídlu i 2 kousky koupit-na zkoušku)...nehažte ještě flintu do žita...
Určitě by bylo v Brně i to klokaní krmné..
Jinak nevím,co poradit...aby začla jíst...Tu trávu máte?.kočkám chutná a je na trávení...

2.2.2022 19:27
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tina125 napsal(a):
Já vím, že to tak má být. Jen je velký problém, že ona mi nechce baštit takhle dlouho jedno a to samé jídlo. A když nic jiného nedostala, aby ji to donutilo, tak začala hlady zvracet.
Kortikoidy měla lokálně, vnitřně vůbec. Vím, že i tak je to špatný, ale hodně jí to pomáhalo na tu svědivost.
Neberte to hlavně tak, že bychom ji nechtěli pomoci, ale ona je v tom jídle fakt hrozná. Obě jsou hrozný. A já opravdu nevím jak z toho ven. Dříve jsme měli kocourka a ten bez problému papal i ledvinovou dietu. To bylo úplně o něčem jiném. Já prostě jen nevím jak ji mám donutit to baštit.

Néé, to vůbec neberu, mám kočky a kocour si 11let nevzal nic jiného, než jeden druh granulí a k tomu si tedy možná ulovil myš Nabízela jsem mu asi 20druhů granulí, všechny druhy masa, kapsičky ty nejdražší i ty nejlevnější. Ke konci života z těch levných alespoň olíznul tu omáčku. Takže ano, vím jak to má vypadat, ale jestli ji k tomu donutíte..toť otázka, budete prostě muset zkusit

2.2.2022 19:29
Bobča

XXX.XXX.20.192

Tady máte obchod v Brně...zavolejte si tam,co mají....Teda,já šla hlavně po těch granulích Josera...zeptala bych se,jestli mají i vážené...a zkoušela bych koupit třeba půl kila....a uvidíte...

Obch. centrum MAX, Kubíčkova 8, 635 00 Brno - Bystrc
+420 734 235 770
obchod@chovatelske-potreby-brno.cz

2.2.2022 19:31
Bobča

XXX.XXX.20.192

Dobrou noc-vypínám

2.2.2022 20:07
Tina125

XXX.XXX.110.166

Bobča napsal(a):
Tady máte obchod v Brně...zavolejte si tam,co mají....Teda,já šla hlavně po těch granulích Josera...zeptala bych se,jestli mají i vážené...a zkoušela bych koupit třeba půl kila....a uvidíte...

Obch. centrum MAX, Kubíčkova 8, 635 00 Brno - Bystrc
+420 734 235 770
obchod@chovatelske-potreby-brno.cz

Jo ten znám, ale dlouho jsem tam nebyla. Asi jsme si nerozumněly. Já myslela, že celou dobu mluvíte o syrovém masu a ne o granulích. Přiznávám, že rozvažované granule bych nikdy nekoupila. Hledám hlavně mokré krmivo. I tak moc děkuji a přeji Vám hezkou dobrou noc.

2.2.2022 21:06

Tina125 napsal(a):
No ona ani to maso moc nechce, ale je fakt, že konkrétně hovězí srdíčka jsme nezkoušeli. Ale víte co je sranda? Veterinářka nám na alergii nedoporučuje hovězí. Prý nějaké studie dokazují, že nejvíce alergenní je hovězí, kuřecí a rybí. Doporučila nám třeba klokaní a pštrosí....no ale jako ehm.....

Tak to hovězí srdce zkuste. Na" prý nějaké studie" se vyprdněte. Já osobně na hypo a analergenní granule nevěřím.

2.2.2022 23:40
Bobča

XXX.XXX.20.192

Tina125 napsal(a):
Jo ten znám, ale dlouho jsem tam nebyla. Asi jsme si nerozumněly. Já myslela, že celou dobu mluvíte o syrovém masu a ne o granulích. Přiznávám, že rozvažované granule bych nikdy nekoupila. Hledám hlavně mokré krmivo. I tak moc děkuji a přeji Vám hezkou dobrou noc.

nemůžu spát,tak jsem sem ještě vlezla ...Ano,mluvila jsem o syrovém masu...ale jako eventualitu jsem navrhovala ještě i tyhle granule..mají různé příchutě..(když jsem vysadila kuřecí)...

A proč zavrhujete vážené??vyjde to hodně levněji...A tam se to tak rychle točilo,že jsem si byla jistá,že nekupuju staré...

2.2.2022 23:52
Tina125

XXX.XXX.110.166

Bobča napsal(a):
nemůžu spát,tak jsem sem ještě vlezla ...Ano,mluvila jsem o syrovém masu...ale jako eventualitu jsem navrhovala ještě i tyhle granule..mají různé příchutě..(když jsem vysadila kuřecí)...

A proč zavrhujete vážené??vyjde to hodně levněji...A tam se to tak rychle točilo,že jsem si byla jistá,že nekupuju staré...

Jo, ale právě když ty obchody neznáte, tak nevíte jak rychle se to tam točí. Já jsem na tohle fakt magor. Nikdy nemůžete vědět jak dlouho to tam mají, jak to bylo skladované, kdo do toho měl přístup. Tohle je asi jediná varianta, která absolutně nepřichází v úvahu.

Zkoušeli jsme ještě tohle jako monoprotein: https://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/catz_finefood/purrrr/573311
No a "něčekaně" to opět nechtěly.

3.2.2022 00:35
Bobča

XXX.XXX.20.192

ahá...tak to jo..

Já ze zoohitu objednávala kapsičky Whiskas(zkrz cenu-vyšly na 6,50-já důchodkyně )..Max je měl moc rád...vím,že nejsou nic moc,ale chutnaly mu...a pak konzervičky..už nevím název,ale taky ty levné...

A můžu se zeptat,co je to za plemeno??.nějaká "lepší"?,nebo venkovská micka?..já nikdy neřešila ty"monoproteiny" a ty další věci...aby to neměla třeba z překombinovaného krmení???promiňte přímost....Můj kocour,kromě toho akné byl zdravý...Dávala jsem mu ještě vařený žloutek,trochu tvarohu..miloval strouhaný sýr-ale toho jen trošku,bo je slaný..
Může třeba ten tvaroh?jako bílkovinu?..zkuste to-nebo ty srdíčka.....teda vetka vám moc možností nedala...A mastičku vám na to aspoň dala??

3.2.2022 07:59
Tina125

XXX.XXX.158.77

Bobča napsal(a):
ahá...tak to jo..

Já ze zoohitu objednávala kapsičky Whiskas(zkrz cenu-vyšly na 6,50-já důchodkyně )..Max je měl moc rád...vím,že nejsou nic moc,ale chutnaly mu...a pak konzervičky..už nevím název,ale taky ty levné...

A můžu se zeptat,co je to za plemeno??.nějaká "lepší"?,nebo venkovská micka?..já nikdy neřešila ty"monoproteiny" a ty další věci...aby to neměla třeba z překombinovaného krmení???promiňte přímost....Můj kocour,kromě toho akné byl zdravý...Dávala jsem mu ještě vařený žloutek,trochu tvarohu..miloval strouhaný sýr-ale toho jen trošku,bo je slaný..
Může třeba ten tvaroh?jako bílkovinu?..zkuste to-nebo ty srdíčka.....teda vetka vám moc možností nedala...A mastičku vám na to aspoň dala??

V pohodě. Je potřeba se na to dívat ze všech stran. My je už asi rok a půl krmíme tím stejným. Dostávají kapsičky Applaws, polévky Cosma a granule N&D grain free. K tomu někdy dostávaly syrové maso, ale na to se dost často moc netvářily. A sice jsme zkoušeli nějaká další jídla, ale ony ho nikdy nechtěly. Buď se toho ani nedotkly a nebo to jen lízly a šly pryč. Někdy k té misce ani vůbec nechtěly jít. Tak si myslím, že z překombinovaného krmení to nebude

Jinak jsou to obyč kočky z vysočiny. Vlastně jsou obě na té mojí fotce. Co se týče toho monoproteinového krmení, tak nám říkala, že je to jedna z možností, kterou můžeme zkusit. Tak tvaroh asi může, ale to by ho musela chtít. Ona miluje šlehačku, ale slazenou. Je to s oběma s jídlem opravdu hrozně těžký.

3.2.2022 09:01
Bobča

XXX.XXX.20.192

Tina125 napsal(a):
V pohodě. Je potřeba se na to dívat ze všech stran. My je už asi rok a půl krmíme tím stejným. Dostávají kapsičky Applaws, polévky Cosma a granule N&D grain free. K tomu někdy dostávaly syrové maso, ale na to se dost často moc netvářily. A sice jsme zkoušeli nějaká další jídla, ale ony ho nikdy nechtěly. Buď se toho ani nedotkly a nebo to jen lízly a šly pryč. Někdy k té misce ani vůbec nechtěly jít. Tak si myslím, že z překombinovaného krmení to nebude

Jinak jsou to obyč kočky z vysočiny. Vlastně jsou obě na té mojí fotce. Co se týče toho monoproteinového krmení, tak nám říkala, že je to jedna z možností, kterou můžeme zkusit. Tak tvaroh asi může, ale to by ho musela chtít. Ona miluje šlehačku, ale slazenou. Je to s oběma s jídlem opravdu hrozně těžký.

Já jsem ale trdlo ...jaksi jsem si nevšimla stane se...
Tak zkoušejte dál...držím pěsti

3.2.2022 09:05
Bobča

XXX.XXX.20.192

jsem si vás rozklikla...hezké momentky ..jak tam spolu leží..a v té krabici ta očiska
Nenapsala jste,jestli něčím mažete ten krk...

3.2.2022 09:35
Tina125

XXX.XXX.158.77

Bobča napsal(a):
jsem si vás rozklikla...hezké momentky ..jak tam spolu leží..a v té krabici ta očiska
Nenapsala jste,jestli něčím mažete ten krk...

Jo no, tam byly ještě prcci. Teď už jsou to dámy. Protože měla ve stěru hodně zánětlivých buněk, tak brala od půlky prosince až do úterý ATB (další hrůza). K tomu jsme to mazali gelem Anigran a krémem Alaptid. Dále jsme to desinfikovali infuzním roztokem s Betadinou. Dala nám infuzi ze které jsme to natahovali, abychom nebrali vodu z kohoutku, aby bylo všechno co nejvíce čisté. Tak rána byla fakt velká. Teď tu ránu dál mažeme tím gelem, krémem i tou Betadinou. Do dohojení jsme na to pro jistotu dostali Framykoin.

Tu zarudlou kůži a pupínky momentálně ničím nemažeme.

3.2.2022 09:52
Bobča

XXX.XXX.20.192

Tina125 napsal(a):
Jo no, tam byly ještě prcci. Teď už jsou to dámy. Protože měla ve stěru hodně zánětlivých buněk, tak brala od půlky prosince až do úterý ATB (další hrůza). K tomu jsme to mazali gelem Anigran a krémem Alaptid. Dále jsme to desinfikovali infuzním roztokem s Betadinou. Dala nám infuzi ze které jsme to natahovali, abychom nebrali vodu z kohoutku, aby bylo všechno co nejvíce čisté. Tak rána byla fakt velká. Teď tu ránu dál mažeme tím gelem, krémem i tou Betadinou. Do dohojení jsme na to pro jistotu dostali Framykoin.

Tu zarudlou kůži a pupínky momentálně ničím nemažeme.

Je divné,že to má jen jedna....Tak pak dejte vědět,jak to dopadlo... hodně štěstí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík