Je v pořádku? Zvrací a kašle

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2020 15:58
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Zdravím,
Máme 17ti letého kocourka. Asi před měsícem jsme byli na rentgenech a vše v pořádku. Šli jsme tam protože pořád zvracel a kašlal. Vet říkal že je to věkem a na to zvracení ať mu dávame pastu na vyčišťeňí žaludku od chlupů. Obojí se to zlepšilo ale někdy má takový “ záchvat” a je to zase horší. Zvrací skoro denně a kašle jen občas.
Chci se zeptat jestli je to v pořádku vzhledem k věku a tak.

Díky za jakoukoli odpověď,jen mám strach

25.12.2020 16:14
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Sonnic napsal(a):
Zdravím,
Máme 17ti letého kocourka. Asi před měsícem jsme byli na rentgenech a vše v pořádku. Šli jsme tam protože pořád zvracel a kašlal. Vet říkal že je to věkem a na to zvracení ať mu dávame pastu na vyčišťeňí žaludku od chlupů. Obojí se to zlepšilo ale někdy má takový “ záchvat” a je to zase horší. Zvrací skoro denně a kašle jen občas.

Zapomněl jsem dodat že je taky pořád takový nesvůj a zalézá do nejvěťšího kouta bytu kde není vidět,je dost vyplašený. To samozdřejmě respektujeme a necháváme mu jeho klid. A někdy si tak pomlaskává jako by chtěl zase zvracet ale nic. Chuť k jídlu pořád stejná jako vždy. Má nemocné ledviny nesmí bílkoviny a dostává speciální “paštiku” pro kočky

25.12.2020 16:19
Fernando

XXX.XXX.5.4

Normální to neni. Okamžitě jiný veterinář..

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2020 18:21

Sonnic napsal(a):
Zdravím,

Není to normální. Chronické zvracení vyčerpává a narušuje poměr elektrolytů. Existují protizvracecí tabletky.

25.12.2020 20:04
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Má nemocné ledviny...takže u toho je to skoro ,,normální." Kdy se mu naposled kontrolovaly?

26.12.2020 08:31

lesnížínka napsal(a):
Má nemocné ledviny...takže u toho je to skoro ,,normální." Kdy se mu naposled kontrolovaly?

Zvracení je časté, ale ne vždy. Můj předchozí kocour na ledviny odešel, nezvracel, ale měl vředovitý zánět dásní - což taky bývá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík