Anedz

XXX.XXX.234.209
Mám dotaz na lidičky, kteří již mají nebo měli zkušenost...
Bydlíme v domku se zahradou a budeme se stěhovat,mám dva kocoury vykastrovaný ,4 letý a jsou zvyklí být venku. Dcera by si je vzala do bytu, ale nevim jak na to zareagují, protože by byli už jenom v tom bytě ? Myslíte že si zvyknou?
To vám nikdo předem neřekne. Jsou kočky, které si zvyknou a některé nikdy. Já mám PP britky, takže kočky vyloženě bytové. První generace byla kupovaná na venek, že budou se psy bydlet v boudě. Taky se tak stalo a kočky si doma nikdy nezvyknuly, občas přišly pospat domů, spíš tedy v zimě, ale po té, co jeden ze psů umřel, se kocour odstěhoval ven natrvalo a byl v boudě v zimě v létě. Teď mám britky mladé, 3 a 1 rok a ty byli už víc doma a teď v zimě...obejdou si zahradu a celý den(i noc) chrní doma Až mi to přijde divné taková nuda Ale myslím si, že až se oteplí, už bych je doma neudržela, vidím, jak je to venku baví, mám velkou zahradu, je tam tolik možností na schovky, šplhání, lovení...Já bych neměla to srdce zavřít je doma, i když se o ně bojím, protože toho předchozího kocoura nám před domem přejelo auto. A to jsme jen taková vedlejší nefrekventovaná cesta a bylo mu už 12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anedz
napsal(a):
Mám dotaz na lidičky, kteří již mají nebo měli zkušenost...
Bydlíme v domku se zahradou a budeme se stěhovat,mám dva kocoury vykastrovaný ,4 letý a jsou zvyklí být venku. Dcera by si je vzala do bytu, ale nevim jak na to zareagují, protože by byli už jenom v tom bytě ? Myslíte že si zvyknou?
Nejspíš ne. Budou nešťastní kocouři i dcera. S novými majiteli domku zůstat nemůžou?