Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Skadi

29.12.2020 14:16
Skadi

XXX.XXX.167.2

Dobrý den,

potřebovala bych prosím poradit nějaké finančně únosné hypoalergenní krmivo pro kočičku. Ráda bych jí sice dopřála to nejlepší, ale vše, co mi veterinář doporučil, se pohybuje okolo 300Kč na 1kg a to prostě není v mé situaci dlouhodobě únosné. Nechci jí ovšem samozřejmě ublížit. Jedná se o cca 12 let starou kastrovanou britku bez papírů se sklony k obezitě.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Šárka

29.12.2020 20:57
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Řekněte to vetovi že to pro vás není ideální jestli není nějaká jiná varianta
A kdyžtak se podívejte po jiných granulích se stejným nebo podobným účinkem

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2020 21:08

nebo třeba maso
na co má alergii?

29.12.2020 21:08

Sonnic napsal(a):
Řekněte to vetovi že to pro vás není ideální jestli není nějaká jiná varianta
A kdyžtak se podívejte po jiných granulích se stejným nebo podobným účinkem

Když ony ty různé speciální granule jsou prostě drahé. Já kupuji pro kocoura renal dietu - za 2kg granulí + 12 kapsiček jsem nechala skoro 1 000 Kč.

29.12.2020 21:09

Skadi napsal(a):
Dobrý den,

potřebovala bych prosím poradit nějaké finančně únosné hypoalergenní krmivo pro kočičku. Ráda bych jí sice dopřála to nejlepší, ale vše, co mi veterinář doporučil, se pohybuje okolo 300Kč na 1kg a to prostě není v mé situaci dlouhodobě únosné. Nechci jí ovšem samozřejmě ublížit. Jedná se o cca 12 let starou kastrovanou britku bez papírů se sklony k obezitě.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Šárka

Alergii má na co?

30.12.2020 08:15
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když ony ty různé speciální granule jsou prostě drahé. Já kupuji pro kocoura renal dietu - za 2kg granulí + 12 kapsiček jsem nechala skoro 1 000 Kč.

Já to mám stejně až na to že za 15 kapsiček a 10 kg granulí tam nechám skoro 5000 . Kapsičky mu vydrží na měsíc a granule na déle ty má k dispozici pořád a moc je nežere. On má nemocný ledviny

30.12.2020 10:03
deauville

XXX.XXX.46.69

Tak diety jsou dražší prostě proto, že to jsou diety, a jejich sestavení tak, aby z nich kočka přijala všechny živiny a zároveň aby neprohlubovalo konkrétní handicap, je prostě docela věda.

Nepíšete, zda chcete granule či konzervy, ale z těch levnějších je třeba Animonda Integra Protect Sensitive, Kattovit Sensitive, Vet Life Ultrahypo, Trovet... A nakupovat na internetu, v akcích, po vyzkoušení i velká balení atd.

Nebo pak zjistit, na co přesně je Vaše kočička alergická a přizpůsobit se tomu. To ale může trvat dost dlouho, někdy je to fakt detektivka.

30.12.2020 11:18
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mám dojem, že zadavatelka nemyslela hyperalergenní, ale přímo speciální na ty ledviny, jak už je tady daný odkaz na značky...výše.

30.12.2020 12:32

lesnížínka napsal(a):
Mám dojem, že zadavatelka nemyslela hyperalergenní, ale přímo speciální na ty ledviny, jak už je tady daný odkaz na značky...výše.

Zadavatelka se o nemocných ledvinách nezmiňuje. I když u dvanáctileté kočky je ten problém pravděpodobný.

30.12.2020 14:44
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zadavatelka se o nemocných ledvinách nezmiňuje. I když u dvanáctileté kočky je ten problém pravděpodobný.

Ježíš...já jsem koukala na to, co nade mnou napsala Sonnic...spletla jsem si nicky Já, že to upřesňuje

Přidejte reakci

Přidat smajlík