Britská kočka

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Kočička co hledá své útočiště u hodnýc...
15000 KčSkadi
XXX.XXX.167.2
Dobrý den,
potřebovala bych prosím poradit nějaké finančně únosné hypoalergenní krmivo pro kočičku. Ráda bych jí sice dopřála to nejlepší, ale vše, co mi veterinář doporučil, se pohybuje okolo 300Kč na 1kg a to prostě není v mé situaci dlouhodobě únosné. Nechci jí ovšem samozřejmě ublížit. Jedná se o cca 12 let starou kastrovanou britku bez papírů se sklony k obezitě.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Šárka
Uživatel s deaktivovaným účtem
nebo třeba maso
na co má alergii?
Sonnic
napsal(a):
Řekněte to vetovi že to pro vás není ideální jestli není nějaká jiná varianta
A kdyžtak se podívejte po jiných granulích se stejným nebo podobným účinkem
Když ony ty různé speciální granule jsou prostě drahé. Já kupuji pro kocoura renal dietu - za 2kg granulí + 12 kapsiček jsem nechala skoro 1 000 Kč.
Skadi
napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych prosím poradit nějaké finančně únosné hypoalergenní krmivo pro kočičku. Ráda bych jí sice dopřála to nejlepší, ale vše, co mi veterinář doporučil, se pohybuje okolo 300Kč na 1kg a to prostě není v mé situaci dlouhodobě únosné. Nechci jí ovšem samozřejmě ublížit. Jedná se o cca 12 let starou kastrovanou britku bez papírů se sklony k obezitě.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Šárka
Alergii má na co?
napsal(a):
Když ony ty různé speciální granule jsou prostě drahé. Já kupuji pro kocoura renal dietu - za 2kg granulí + 12 kapsiček jsem nechala skoro 1 000 Kč.
Já to mám stejně až na to že za 15 kapsiček a 10 kg granulí tam nechám skoro 5000 . Kapsičky mu vydrží na měsíc a granule na déle ty má k dispozici pořád a moc je nežere. On má nemocný ledviny
Tak diety jsou dražší prostě proto, že to jsou diety, a jejich sestavení tak, aby z nich kočka přijala všechny živiny a zároveň aby neprohlubovalo konkrétní handicap, je prostě docela věda.
Nepíšete, zda chcete granule či konzervy, ale z těch levnějších je třeba Animonda Integra Protect Sensitive, Kattovit Sensitive, Vet Life Ultrahypo, Trovet... A nakupovat na internetu, v akcích, po vyzkoušení i velká balení atd.
Nebo pak zjistit, na co přesně je Vaše kočička alergická a přizpůsobit se tomu. To ale může trvat dost dlouho, někdy je to fakt detektivka.
lesnížínka
napsal(a):
Mám dojem, že zadavatelka nemyslela hyperalergenní, ale přímo speciální na ty ledviny, jak už je tady daný odkaz na značky...výše.
Zadavatelka se o nemocných ledvinách nezmiňuje. I když u dvanáctileté kočky je ten problém pravděpodobný.