Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Heřmanka

30.12.2020 07:09
Heřmanka

XXX.XXX.47.134

Dobry den,
mame cca 4leteho kocoura. Je venkovni, do domu se chodi pouze nazrat. Obcas si schrupne, pomazli se s retrivrem, je to pohodar. Mame 2 yorky, kreri ho obcas prozenou, ale zda se byt nad veci. Nikdy jsem ho nevidela utocit. Na jare jsme si poridili kocicku. Byla to skvela mysilovka. Kocour se ji vyhybal a zrat chodil pouze kdyz nebyla v dohledu. Evidentne mu vadila v rajonu. Po cca dvou mesicich kocka zmizela a kocour se zase vratil do starych koleji.
Vcera mi sousedka rekla, ze agresivne napada jeji kocky, at ho dam vykastrovat.
Myslite, ze to pomuze? Videla jsem fotku jedne napadene kocky a je to vazne hrozny..

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2020 07:45

Heřmanka napsal(a):
Dobry den,
mame cca 4leteho kocoura. Je venkovni, do domu se chodi pouze nazrat. Obcas si schrupne, pomazli se s retrivrem, je to pohodar. Mame 2 yorky, kreri ho obcas prozenou, ale zda se byt nad veci. Nikdy jsem ho nevidela utocit. Na jare jsme si poridili kocicku. Byla to skvela mysilovka. Kocour se ji vyhybal a zrat chodil pouze kdyz nebyla v dohledu. Evidentne mu vadila v rajonu. Po cca dvou mesicich kocka zmizela a kocour se zase vratil do starych koleji.
Myslite, ze to pomuze? Videla jsem fotku jedne napadene kocky a je to vazne hrozny..

Může a nemusí.

janae1

30.12.2020 10:16
janae1

XXX.XXX.160.6

Heřmanka napsal(a):
Dobry den,

Nechápu, proč už není kastrovaný.
Kočky napadat dál může, prostě si lezou do rajonu.
Pokud by byl už dávno kastrovaný, pravděpodobně by měl rajon menší, třeba pouze kolem baráku a třeba by ho kočky u sousedůnezajímali,
Ale zas tam jsou ti psi, že. Prostě je vychovejte, ať ho nehoní, i pro jejich bezpečnost, až se jim kocour postaví, budou obě strany dost dorvaný.

30.12.2020 10:35

a to začal až s pořízením domácí kočičky?

v každém případě, jestli by něco mohlo fungovat, tak ta kastrace

Přidejte reakci

Přidat smajlík