Pomoc2334

XXX.XXX.9.206
Dobrý den,
mám takový problém, jednou jsem pohladila kočičku a od té doby k nám pořád chodí... Ale je to ještě horší, protože máme čivavu a ta ostatní zvířata nesnáší a bojím se o ní, že když půjde na zahradu, že jí kočka něco udělá.
Prosím o radu 🙏🙏
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka
napsal(a):
Číva ostatní zvířata nesnáší...a bojíte se o ni? No tak dostame drápem do nosu a bude vyškolená. Ne, kočka vám ji nezakousne nejspíš před ní uteče a už možná ani nepřijde.
No já nevím, když porovnám velikost některých čivav s průměrnou kočkou...
napsal(a):
No já nevím, když porovnám velikost některých čivav s průměrnou kočkou...
no já viděla tu čivavku-papírovou(nevěřila bych,že je to čiva).od té paní,jak jsem s nimi jela zavézt Maxe k babičkám...ta byla malinká,něco jak "srnečka"-nevím,jak se to plemeno jmenuje odborně držela ji v náručí-béžová,droboučká..měla ale už víc let,paní říkala,že s nima projezdila celý svět v autě..Byla rozhodně drobnější,než byl Max-a to byl ještě "hubený"-asi 4 kila Byla v pohodě,očichali se spolu,ani neštěkala,Max mlčel,lehl si a byl celou cestu úplně v klidu-ona taky..
Takže nevím,proč by ji měla zakousnout...možná by na sebe vrčeli...hm?Zdá se vám nějak agresívní?

Bobča
napsal(a):
no já viděla tu čivavku-papírovou(nevěřila bych,že je to čiva).od té paní,jak jsem s nimi jela zavézt Maxe k babičkám...ta byla malinká,něco jak "srnečka"-nevím,jak se to plemeno jmenuje odborně držela ji v náručí-béžová,droboučká..měla ale už víc let,paní říkala,že s nima projezdila celý svět v autě..Byla rozhodně drobnější,než byl Max-a to byl ještě "hubený"-asi 4 kila Byla v pohodě,očichali se spolu,ani neštěkala,Max mlčel,lehl si a byl celou cestu úplně v klidu-ona taky..
Takže nevím,proč by ji měla zakousnout...možná by na sebe vrčeli...hm?Zdá se vám nějak agresívní?
Pražský krysařík nebo hladkosrstý pinč? Ty čivavy, co většinou potkávám, by nezakously ani myš, natož kočku.
napsal(a):
Pražský krysařík nebo hladkosrstý pinč? Ty čivavy, co většinou potkávám, by nezakously ani myš, natož kočku.
já to pochopilaopačně,jakože by kočka ublížila čivavě ..ale myslím-pokud nemá ráda jiná zvířata,že bude na tu kočku stejně štěkat,a kočka uteče..