Kler24

XXX.XXX.2.223
Dobrý den mám doma 2 koťata 3 a 6 měsíců, a obě mají viditelná 3 víčka na očích. Začalo to u staršího kocoura a ten už to má asi 2 měsíce. Z očí jim trochu teče, ale jinak jim nic není a prospívají. Dospělá kočka je Ok. Na veterině mi poradili jen ať odčervím? Ale kočky odčervuji pravidelně.
Nevíte někdo, co to může být? Ven nemají přístup a krmení mají kvalitní.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kler24
napsal(a):
Dobrý den mám doma 2 koťata 3 a 6 měsíců, a obě mají viditelná 3 víčka na očích. Začalo to u staršího kocoura a ten už to má asi 2 měsíce. Z očí jim trochu teče, ale jinak jim nic není a prospívají. Dospělá kočka je Ok. Na veterině mi poradili jen ať odčervím? Ale kočky odčervuji pravidelně.
Děkuji.
těžko říct...
u nás to byl zánět spojivek. Na vet kocoura vyšetřili, nakapali mu nějakou fosforeskující kapalinu do očí a dostali jsme na doma mastičku.
Přijde mi divné, že vám jen řekli, ať odčervíte? To se jim na ty oči vet ani nekouknul?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kler24
napsal(a):
Děkuji.
Já bych se jenom s odčervením (mimochodem kolikrát už a proti čemu, píšete pravidelně, nepřijde mi, že jste něco zanedbal - a ) nespokojila a hledala dalšího veterináře. Tyhle výhřezy jsou velice časté u různých virových infekcí.
Kler24

XXX.XXX.2.223
Vet se na to podíval a evidentně vůbec nevěděl, no jestli se to nezlepší, pojedeme k jinému, protože se bojím nějaké virózy. Těžko říct, jiné příznaky opravdu nemají 🤔