Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2021 15:38
ssendy

XXX.XXX.85.246

Ahoj.
Nemá někdo Annamaet Grain Free a neposlal by mi vzorek granulí? Mám strašně mlsnou kočku a nechce se mi zbytečně kupovat velké balení, když malé neprodávají. Poštovné bych samozřejmě zaplatil. Nebo někdo v okolí Kroměříže.
Děkuji.

10.2.2021 18:48
ssendy

XXX.XXX.85.246

Stále nikdo?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.2.2021 19:05

ssendy napsal(a):
Ahoj.
Nemá někdo Annamaet Grain Free a neposlal by mi vzorek granulí? Mám strašně mlsnou kočku a nechce se mi zbytečně kupovat velké balení, když malé neprodávají. Poštovné bych samozřejmě zaplatil. Nebo někdo v okolí Kroměříže.
Děkuji.

Maso jste zkoušel(a)?

10.2.2021 19:25
ssendy

XXX.XXX.85.246

Ano.Neji vubec maso.Ani syrove a ani varene.Na granule je prave strasne mlsna.Sou granule kterych se nedotkne ani dva dny.Proto se mi nechce kupovat cele velke baleni.

10.2.2021 19:48
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Viktorek, když byl malej, tak maso papkal pěkně. Teď už se ho cca tři měsíce nedotknul, zkoušela jsem snad všechy druhy, jde mě z něho šlak trefit už Do toho má pořád řídké bobky, už jsem zkusila snad 8 druhů granulí, některé celkem jedl, některých se nedotknul, ale na masku měl bobky hezké, teď to stojí no...za hov...

10.2.2021 21:09

ssendy napsal(a):
Ano.Neji vubec maso.Ani syrove a ani varene.Na granule je prave strasne mlsna.Sou granule kterych se nedotkne ani dva dny.Proto se mi nechce kupovat cele velke baleni.

To chápu. A zkoušel(a) jste různé druhy masa? I když je mi jasné, že daňčí mu asi kupovat nebudete, i kdyby mu chutnalo. U mých kocourů je třeba top syrové srdce, hovězí více než vepřové.

11.2.2021 10:22
ssendy

XXX.XXX.85.246

Ano vse zkouseno.Mame stesti na zvirata.Kocka co neji maso a portugalsky vodni pes co se boji vody

11.2.2021 12:10

ssendy napsal(a):
Ano vse zkouseno.Mame stesti na zvirata.Kocka co neji maso a portugalsky vodni pes co se boji vody

Přidejte reakci

Přidat smajlík