BlackKitty777

XXX.XXX.135.121
Dobrý den, potřebuji poradit.
Moje kočička už 3 dny v kuse se v jeden moment začne zničehonic dávit jako by potřebovala něco vyzvracet. Ale po několika marných pokusech přestane a "spolkne to" zpátky. Je toto normální?Napadlo mě zda-li to není příliš velké a proto to nemůže vrhnout. Nevíte někdo jak jí pomoci? Ještě nikdy jsem to u ní nepozorovala. Je to zásadně domácí kočka, ven se chodit bojí a tak bohužel nejí travičku na pročištění bříška, sice pěstuji v květináči, ale momentálně se čeká než zase doroste.
Za každou radu budu ráda. 😔
Uživatel s deaktivovaným účtem

BlackKitty777
napsal(a):
Moje kočička už 3 dny v kuse se v jeden moment začne zničehonic dávit jako by potřebovala něco vyzvracet. Ale po několika marných pokusech přestane a "spolkne to" zpátky. Je toto normální?Napadlo mě zda-li to není příliš velké a proto to nemůže vrhnout. Nevíte někdo jak jí pomoci? Ještě nikdy jsem to u ní nepozorovala. Je to zásadně domácí kočka, ven se chodit bojí a tak bohužel nejí travičku na pročištění bříška, sice pěstuji v květináči, ale momentálně se čeká než zase doroste.
Jak je stará? Byla vždycky domácí? (jestli jako kotě nechodila ven). Nebo ten trichobezoár - mně ho kocouři vždycky vyblinkali, ale někdy se to zasekne. Pak jedině veterinář, jak píše Fernando.
koupila jsem ji v OBI,už takhle velkou..nemůžu najít fotku,jak má v ní hlavu zabořenou ..hodně ji využíval..

Bobča
napsal(a):
koupila jsem ji v OBI,už takhle velkou..nemůžu najít fotku,jak má v ní hlavu zabořenou ..hodně ji využíval..
Nebo pěstovat v květináči obilí jako já.

BlackKitty777
napsal(a):
Já mám 3 květináče, které neustále točím, aby tráva nedošla.

Bobča
napsal(a):
Mě to dělal taky kocour a někdo mi poradil pastu na trávení(že má v žaludku chlupy,jak se umývá)..nevím už jak se jmenovala...Ve zverimexu..kousek se vytlačí-chutnala mu,a byl klid...Pak teda jedl "kočičí trávu"z květináče...
Bezopet? Pěkně drahá, to je vysetá tráva levnější.

Bobča
napsal(a):
jo,asi..ta tuba stála kolem 90,.kč..ale já,jako prvochovatelka co bych pro něho neudělala,když mu to pomůže ...obilí mi nikdo neporadil..a tu trávu taky až tady jsem se pak dověděla...
Já ji měla za 450.
napsal(a):
Já ji měla za 450.
tak to je pálka...Já si název fakt nepamatuju,ale už jsem si vzpoměla..doporučila mi ji kamarádka,že ji dává kočce,že se taky nadavovala a někdo že jí řekl o těch chlupech v žaludku...tak to se nedivím,že pěstuješ radši obilí