Kelisovka

XXX.XXX.214.25
Zdravím, mám kocoura chronického průjmaře. Po poslední prohlídce u veterináře dostal dietu a granule i/d Hills. Ale to složení je strašné.... Byla jsem zvyklá kočku krmit granulemi značky acana.... Kvalitní vysoký podíl masa. Chci se tudíž zeptat, čím by jste krmili 5 měsíční vykastrovane kotě(pro rýpaly kastrace není téma tohodle článku), které trpí chronickým průjmem?
Odpověď veta proč má furt průjem byl (celkem 4x jsem tam byla)
1.mate ho doma týden je to stresem z nového prostředí
2.dostal probiotika na 14 dní
3.dostal antibiotika na týden plus ty hillsky a dietu
4. Dostal na 4 dny injekce do tlamy s nějakou látkou proti toxoplasmose a v té dietě pokračovat celý měsíc, pokud to nezabere tak odběr krve a imunologie co je špatně...
Ty granule už máme měsíc plus jsem na doporučení koupila jiné lepší probiotika, je to lepší ale není to💩 tak jak by to mělo být 😊😁kdyby tu byl nějaký odborník na 💩💩💩 byla bych ráda 😂😂😂 jinak kocour přibírá, žere, pije a hraje si normálně jakoby nic., 🐈🐈🐈
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kelisovka
napsal(a):
Zdravím, mám kocoura chronického průjmaře. Po poslední prohlídce u veterináře dostal dietu a granule i/d Hills. Ale to složení je strašné.... Byla jsem zvyklá kočku krmit granulemi značky acana.... Kvalitní vysoký podíl masa. Chci se tudíž zeptat, čím by jste krmili 5 měsíční vykastrovane kotě(pro rýpaly kastrace není téma tohodle článku), které trpí chronickým průjmem?
4. Dostal na 4 dny injekce do tlamy s nějakou látkou proti toxoplasmose a v té dietě pokračovat celý měsíc, pokud to nezabere tak odběr krve a imunologie co je špatně...
Ty granule už máme měsíc plus jsem na doporučení koupila jiné lepší probiotika, je to lepší ale není to💩 tak jak by to mělo být 😊😁kdyby tu byl nějaký odborník na 💩💩💩 byla bych ráda 😂😂😂 jinak kocour přibírá, žere, pije a hraje si normálně jakoby nic., 🐈🐈🐈
Takže jste nechali vykastrovat, vaše rozhodnutí. K věci - léčba ATB - prokázána infekce? Léčba toxoplazmózy - prokázáni paraziti? Jak dlouho ho máte? Čím ho krmil chovatel? Vyšetření krve a koprologie se teprve chystá? Mně by se měsíc čekat nechtělo. A zkusit krmit maso?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kelisovka
napsal(a):
Upřímně - vet, který léčí kotě ATB, probiotiky, látkou proti toxoplazmóze (mimochodem nesmysl, toxa u koček se léčit nedá) a granulemi a to všechno najednou a bez vyšetření, ve mně moc důvěry nevzbuzuje.