Kocour chodí za našimi nevykastrovanými koťaty a na jídlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mikibu

6.2.2021 23:55
mikibu

XXX.XXX.23.92

Zdravím,

máme momentálně problém - máme dvě koťata cca 7 měsíců, jsou venku a chodí za nimi cizí kocour a má teď říji. Zajímalo by mě, zda už je teď v únoru sezóna a mohly by mít naše kočky koťata? Kastrovat je máme velmi brzy, ale zatím ještě nejsou a máme strach, aby nebyla koťata...

Taky kocour nejspíš chodí do jejich boudičky na jejich jídlo - dá se to nějak řešit?

Děkuji moc.

7.2.2021 01:07
ladd

XXX.XXX.171.23

Řešit se to dá tak, že vaše kočky budete krmit pravidelně 2x nebo 3x denně a co nesní uklidíte. Jestli se kocour chodí do boudičky vyspat, tak tomu asi nezabráníte. Udělejte vašim kočkám ještě jeden pelíšek, pokud by byl zrovna ten jejich zabraný, ať mají kam jít. Nebo si kocoura přivlastněte, smiřte s tím, že u vás je, krmte ho a budete mít klid.
My zatím kastraci naší asi taky půlroční kočičky odkládáme, tak snad nás nepřekvapí. Kocoura jsme řešili taky. Chodil k nám i do skládku, kde naše mají pelíšky, vše bylo do teď v pohodě. Jak s nim teď ale začaly cloumat hormony, tak začal mlátit starou vykastrovanou mamku kočičky. Vyřešili jsme to tak, že naše čiči spí doma.

7.2.2021 05:27
Štefan1

XXX.XXX.208.238

mikibu napsal(a):
Zdravím,

máme momentálně problém - máme dvě koťata cca 7 měsíců, jsou venku a chodí za nimi cizí kocour a má teď říji. Zajímalo by mě, zda už je teď v únoru sezóna a mohly by mít naše kočky koťata? Kastrovat je máme velmi brzy, ale zatím ještě nejsou a máme strach, aby nebyla koťata...

Taky kocour nejspíš chodí do jejich boudičky na jejich jídlo - dá se to nějak řešit?

Děkuji moc.

Když je nenecháte vykastrovat, tak se můžete těšit na květnová koťata.

7.2.2021 07:50
MajkaP

XXX.XXX.84.93

Nejlepší by bylo sebrat kocoura a nechat ho vykastrovat. Samozřejmě v okolí můžou být další....

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.2.2021 07:56

mikibu napsal(a):
Zdravím,

Děkuji moc.

ano, je sezona.

kočka je březí dvě měsíce. kdy myslíte, že se zadělává na jarní koťata?

a není brzo. sedmiměsíční, to už je na tu říji akorát. ono se mrouská i pětiměsíční.

7.2.2021 09:12

mikibu napsal(a):
Zdravím,

Děkuji moc.

Kdo má říji, koťata nebo kocour? Ale to je vlastně fuk - 7měsíční kočka vám zabřezne. Neboli už měla být vykastrovaná.

7.2.2021 11:20
ladd

XXX.XXX.171.23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ano, je sezona.

kočka je březí dvě měsíce. kdy myslíte, že se zadělává na jarní koťata?

a není brzo. sedmiměsíční, to už je na tu říji akorát. ono se mrouská i pětiměsíční.

To je pravda. Kdysi jedna naše kočička rodila na 7 měsících. Tak nějak jsem si říkal, že to spíš byla vyjímka. Po mrazech jedeme.

7.2.2021 12:21
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

My jsme kastrovali půlroční zabřezlou...takže pokud se chcete zadavatelko tomuto vyhnout(dobrý pocit to nebyl ) tak jeďte kastrovat co nejdřív.

Přidejte reakci

Přidat smajlík