Šarlotka hledá milující domov

Šarlotka (6let) se k nám dostala s velkou partou kočiček po zemřelé majite...
Trp
XXX.XXX.107.179
Dobrý den,
jdu si pro radu. Kocour si osvojil takový nepříjemný zvyk. Do ložnice nesmí, je zavřená a kocour se do ní nepouští. Když jdeme spát, je vše ok. Ale navykl si na to, kdy ráno vstávám a supluje mi budík. Nicméně nepřesný. Například hodinu před budíkem začne škrábat na dveře a mňoukat. Sprej od Beapharu (odpuzovač) nepomáhá. Nějaké tipy na to, jak ho od nového zlozvyku odnaučit?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Druhá kočka
Trp
XXX.XXX.107.179
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Druhá kočka
Máme, není sám, ale je jediný, kdo z nich tohle dělá.
Trp
XXX.XXX.107.179
Bobča
napsal(a):
myslím,že neodnaučíte jedině mu nechat otevřené dveře,ať s vámi spí v posteli-po patřičném utahání večer-ale může to být ještě horší,že bude začínat budit čím dál dřív...můj začal o půl 5,a zkracovalo se to až ke 2.hodině-i dřív...
Ložnice je jediná místnost, kam nemá přístup, nechceme mít chlupatou postel, takže společný spánek není možnost.. V ložnici jsme minimálně, jen tam spíme, takže většinu času jsme ve "společných prostorách".
Z toho, aby nezačal budit dřív a dřív mám obavy také :D
Trp
napsal(a):
Ložnice je jediná místnost, kam nemá přístup, nechceme mít chlupatou postel, takže společný spánek není možnost.. V ložnici jsme minimálně, jen tam spíme, takže většinu času jsme ve "společných prostorách".
Z toho, aby nezačal budit dřív a dřív mám obavy také :D
držím palce,ale jak začne škrábat na dveře a začne se dožadova .......Já měla garsonku...a ve finále(je to dlouhý příběh)šel na vesnici na zahradu a dvorek...bylo to neúnosné ty noci...Ale nedalo se nic dělat...Třeba vám tu někdo poradí víc...
Ale bylo to příjemné,když si večer přilehl do nohou....tak jsem ráda usínala...jenže...Kočky jsou noční tvorové-to vám tu napíše spousta lidí...a já se o tom přesvědčila na vlastní kůži...i když existují vyjímky
Lolo34
napsal(a):
Ignorovat. To by mohlo pomoct. U nás to pomohlo. Je fakt, že moje kočka spí semnou, ale párkrát se mě snažila vzbudit asi ve dvě ráno😡. Al eja ji ignorovala a ona to asi pochopila. Teď čeká než se mebykopu z postele. Je fakt, že někdy má náladu, ale je to minimálně.
Divil jsem se, že to nenapsal někdo dříve. Naše kočka otravuje, když je doma dcera, kkterá ji pouští. Když dcera doma není, neotravuje, protože ví, že neuspěje.
Mimochodem NEJUKECANĚJŠÍ KOČKA za 40 let.
Štefan1
napsal(a):
Divil jsem se, že to nenapsal někdo dříve. Naše kočka otravuje, když je doma dcera, kkterá ji pouští. Když dcera doma není, neotravuje, protože ví, že neuspěje.
Mimochodem NEJUKECANĚJŠÍ KOČKA za 40 let.
Napsal to někdo už dříve-a několikrát .Zkoušela jsem to-taky několikrát...jenže,když vám kocour 1/4 hodiny drápe pod váma novou,drahou madračku....dýl to už nevydržíte..Když jsem ho zavřela na chodbičku,ten rachot,jak škrábal dveře jak pes(nepomohlo postříkat odpuzovačem koček,ale ten mi pomohl na dráty za počítačem)by vzbudil panelák....
mvanek96
XXX.XXX.118.231
me kocour budi v rozmezi 5-6 hodina ranni a dostava nejakej zachvat(v dobrym slova smyslu :D ) chytne me za ruku, otoci se na zada a "drape" me polstarkama na zadnich tlapkach :D drzi ho to pul minuty, zas si lehne tak, ze se omota okolo ruky a cumi ti do oci.:D v tejdnu vstavam v pet tak mi to nevadi ale vikendy mam pekny budicky :D