Kde se v lidech bere taková krutost?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2021 22:34
canka

XXX.XXX.215.5

Já osobně jsem u toho brečela jak želva,když jsem to četla a bez váhání přispěla na léčbu toho chudáčka..
Hrozně moc doufám,že se najde někdo,kdo mu poskytne milující domov...protože čím si musel projít..neskutečné

https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/pribeh-tyraneho-kocoura-certik-ostrava-20210316.html

18.3.2021 08:31
Bobča

XXX.XXX.20.192

tohoto jsem se bála,když jsem hledala Maxe měsíc na tom sídlišti představovala jsem si katastrofické scénáře.... ..naštěstí to u mě dobře dopadlo.... Čertík štěstí neměl..

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2021 08:43

....je to děs a nejhorší je že se ta agrese může navyšovat a může být vedena i proti lidem....

18.3.2021 09:16
Bobča

XXX.XXX.20.192

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
....je to děs a nejhorší je že se ta agrese může navyšovat a může být vedena i proti lidem....

Evi to si piš...když vidíš ve zprávách ty videa-a U NÁS!!..jak si to natáčejí!!už i holky-a na základce kopou do slabších-a 11-13letí kluci zmlátí starého člověka na ulici...brrrr,kam to spějem?

18.3.2021 09:45

Bobča napsal(a):
Evi to si piš...když vidíš ve zprávách ty videa-a U NÁS!!..jak si to natáčejí!!už i holky-a na základce kopou do slabších-a 11-13letí kluci zmlátí starého člověka na ulici...brrrr,kam to spějem?

...jo nebojí se rodičů, učitelů, policajtů, pana Boha trestu nejvyššího, tak kam to tak může spět...

18.3.2021 09:48
canka

XXX.XXX.249.200

Já celou noc nespala...měla jsem furt před očima,jak toho chudáka někdo drží a zblízka mu střílí do ty hlavičky...a ještě měl spálené chlupy,takže nechci domyslet,co se mu dělo..něco hroznýho..jak pak ještě takhle zraněný,skoro slepý,venku v mrazu a sněhu trpěl,než ho našli..... Jsem z toho ještě teď hotová...

Kdybych potkala toho,kdo mu to udělal,taky bych mu střílela do hlavy a zapálila ho...a bylo by mi jedno,že si půjdu sednout....

19.3.2021 20:32
canka

XXX.XXX.215.5

Ještě,že kromě zlých lidí se najdou i lidé dobří,kteří Čertíkovi přispěli na léčbu..děkuji všem,kdo alespoň malou částkou přispěl..každá korunka se počítá....

https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/podivejte-se-tyrany-certik-z-muglinova-po-prvni-lecbe-skladaji-se-na-dalsi-20210.html

Přidejte reakci

Přidat smajlík