Co doporučujete k zabezpečení balkonu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Biffka

27.3.2021 10:43
Biffka

XXX.XXX.174.195

Dobrý den,
bydlíme v nájmu a máme poměrně veliký balkon (jo, je to krása, ale... ) a řeším teď, jak ho zabezpečit kvůli kočce. Vrtání asi nepřipadá v úvahu, tak se chci zeptat, jestli se vám osvědčily různé teleskopické tyče (a případně které nebrat). Balkon je v prvním patře, zábradlí není až k zemi, tak řeším i jak vymyslet, aby kočka případně nepodlezla.
Doporučujete síť nebo raději pletivo? Některé sítě mi přijdou hodně slabounké, možná dobré proti holubům, ale kočka to musí "prolomit" raz dva.
Moc díky za všechny rady.

27.3.2021 11:11
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Pokud vím, co tady lidi psali, tak mají sítě. Ale zkušenost nemám, zkuste hodit do vyhledávače tady, možná vás to navede na stará vlákna k tomuto tématu.

27.3.2021 11:18
Fernando

XXX.XXX.105.175

Biffka napsal(a):
Dobrý den,
bydlíme v nájmu a máme poměrně veliký balkon (jo, je to krása, ale... ) a řeším teď, jak ho zabezpečit kvůli kočce. Vrtání asi nepřipadá v úvahu, tak se chci zeptat, jestli se vám osvědčily různé teleskopické tyče (a případně které nebrat). Balkon je v prvním patře, zábradlí není až k zemi, tak řeším i jak vymyslet, aby kočka případně nepodlezla.
Doporučujete síť nebo raději pletivo? Některé sítě mi přijdou hodně slabounké, možná dobré proti holubům, ale kočka to musí "prolomit" raz dva.
Moc díky za všechny rady.

Osobně bych udělal kostru a pak z pletiva- jako na plot. Sítím nevěřím. Na jakou kočku to má být?

Biffka

27.3.2021 12:16
Biffka

XXX.XXX.174.195

Fernando napsal(a):
Osobně bych udělal kostru a pak z pletiva- jako na plot. Sítím nevěřím. Na jakou kočku to má být?

Já mám taky ze sítí kapku obavu, třeba ty průhledné, co obvykle všude jsou na e-shopech vypadají vyloženě jen jako past na drobné ptactvo, kterou kočka protrhne.
Myslíte, že klasické králíkárnové pletivo půjde?

(Kočka je kříženec habešky, takže sice žádný cvalík, ale je to potvora šplhavá a zvědavá .)

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.3.2021 12:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

tak to nám Matýsková roztrhala/rozkousala a v pohodě se ze své postkastrační klece vzdálila do terénu......

edit: tady zmizely nějaké příspěvky....?
já reaguji na to králičí pletivo

Biffka

27.3.2021 13:18
Biffka

XXX.XXX.174.195

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak to nám Matýsková roztrhala/rozkousala a v pohodě se ze své postkastrační klece vzdálila do terénu......

edit: tady zmizely nějaké příspěvky....?
já reaguji na to králičí pletivo

Jasné, děkuju moc.
A osvědčilo se vám něco jiného?

27.3.2021 15:08
Bobča

XXX.XXX.20.192

Když jsem bydlela na paneláku,byly tam kousek ode mě balkony zadělané sítí,jako na fotbalovou branku...byla pevná,viděla jsem ji zblízka,kočky měly na balkoně různé stromy,na nich posezení...sedávaly tam 4...neviděla jsem je teda šplhat po těch sítích,ale byly upevněny na hořejší balkon a kolem dokola svého balkonu...Nevypadalo to vůbec špatně...

Přidejte reakci

Přidat smajlík