Toulání kočky (v řiji)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ino

15.4.2021 20:08
Ino

XXX.XXX.248.83

Dobry den,
máme napůl venkovní a napůl domácí kočku cca rok starou. Taky se u nás potuluje kocour.Nevykazovala známky ze by byla v říji,ale kocour by rád. Naše kočka se před nim lisala a v jednu chvíli i tak přela,ale taky po něm syčela.Nechtěla vůbec domů.V noci jsme slyšeli takové zvuky. Jak kdyby ji ten kocour ubližoval,ale očividně to bylo asi něco jiného. Ráno jsem ji zahledla,snažila se ji přivolat.Nechtěla vůbec jít a utekla pryč.Lákali jsme ji i přes den ale nic.
Prosím,vrátí se sama zpět?
Děkuji předem za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2021 20:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ino napsal(a):
Dobry den,
máme napůl venkovní a napůl domácí kočku cca rok starou. Taky se u nás potuluje kocour.Nevykazovala známky ze by byla v říji,ale kocour by rád. Naše kočka se před nim lisala a v jednu chvíli i tak přela,ale taky po něm syčela.Nechtěla vůbec domů.V noci jsme slyšeli takové zvuky. Jak kdyby ji ten kocour ubližoval,ale očividně to bylo asi něco jiného. Ráno jsem ji zahledla,snažila se ji přivolat.Nechtěla vůbec jít a utekla pryč.Lákali jsme ji i přes den ale nic.

Nejspíš ano. S outěžkem.

15.4.2021 21:09
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Ino napsal(a):
Dobry den,

No, nějak mi hlava nebere, proč pouštíte ven roční nekastrovanou kočku? Měla bych být zticha, protože já tak pustila 5 měsíční a pak jsem nevěřila, že to kotě může být těhule. Byla

Přidejte reakci

Přidat smajlík