Poprvé budeme mít koťata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2021 19:53
Jirkaslepice

XXX.XXX.19.124

Dobrý den,
naše kočka bude mít 8 měsíců a každý kdo ji pozoruje tvrdí, že bude mít koťata. Naše kočka bydlí venku v boudě, já se ptám jak to chodí s porodem koček venku, a s koťaty, budou mít teplo nebo je dát do kotelny. Doma je rodina nechce jedině do kotelny, kde je teplo. A jak se starat o koťata a kočku. A jak poznám že se blíží k porodu a mám ji přenést do kotelny.
Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.4.2021 12:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jirkaslepice napsal(a):
Dobrý den,
naše kočka bude mít 8 měsíců a každý kdo ji pozoruje tvrdí, že bude mít koťata. Naše kočka bydlí venku v boudě, já se ptám jak to chodí s porodem koček venku, a s koťaty, budou mít teplo nebo je dát do kotelny. Doma je rodina nechce jedině do kotelny, kde je teplo. A jak se starat o koťata a kočku. A jak poznám že se blíží k porodu a mám ji přenést do kotelny.
Děkuji za odpověď.

Jak to tak čtu, měli jste ji nechat vykastrovat. Rodit venku určitě ne, něco by mohlo koťata zakousnout (klidně i vlastní otec). Aspoň do té kotelny a hlídat, jestli nebude potřebovat pomoc. Když půjde všechno dobře, kočka to zvládne. Jenom jí musíte krmit a dát vodu. Blížicí se porod poznáte těžko, když je to kočka venkovní a předpokládám, že nevíte, jak dlouho je březí. Můžete jen odhadovat podle velikosti břicha a bradavek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík