Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nonick

7.6.2021 15:30
Nonick

XXX.XXX.70.151

Dobrý den,

Před měsícem jsme si vzali kočičku z útulku. Mám takový pocit, že je březí. K veterináři se momentálně nedostaneme z důvodu karantény.
Zkusím vložit fotografie, jestli by nějaký zkušenější chovatel dokázal poznat zda se jedná o březost?
Děkuji mockrát.

7.6.2021 15:57
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Nonick napsal(a):
Dobrý den,

Před měsícem jsme si vzali kočičku z útulku. Mám takový pocit, že je březí. K veterináři se momentálně nedostaneme z důvodu karantény.
Zkusím vložit fotografie, jestli by nějaký zkušenější chovatel dokázal poznat zda se jedná o březost?
Děkuji mockrát.

Lepší je i foto při chůzi zhora...ale myslím, že je. Jak je stará, jak to, že vám ji dali nekastrovanou?

Nonick

7.6.2021 16:02
Nonick

XXX.XXX.70.151

Zkusím ještě nafotit zvrchu... Ale když se na ni dívám, má na bocích jakoby boulicky.

Je to "útulek" kde je asi 100 koček v rodinném domě v jedné mistnosti. Kastrují jen kocourky. Kočičky ne. Ale co vím, kocour je schopný ještě nějakou dobu po kastraci nakrýt.

Nicméně kočičku jsme si dovezli se zánětem uši a ušním svrabem - to už je přeléčeno. No a se zubním kamenem, zánětem dásní - tam jsme domluvení na operaci jakmile nám skončí karanténa.

Nonick

7.6.2021 16:18
Nonick

XXX.XXX.70.151

Jinak má 5 let údajně.

Přidávám ještě foto zhora

7.6.2021 17:38
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Osobně si myslím, že je těhule. Takže s kamenem na operaci těžko. Jestli vám to není nějak proti srsti(někdo je na homeopatika vysazený) zkuste si koupit Mercurius Corrosivus (u nás mi to v lékárně objednala) rozpustit 5 kuliček v půl deci převařené zchlazené vody a vždycky jednou denně natáhnout do stříkačky 1ml a stříknout kočiččce do tlamky. 20minut před jídlem, nebo prostě mezi jídly(na čistou tlamku) Mému kocourovi to na dásna zabralo.

Nonick

7.6.2021 18:32
Nonick

XXX.XXX.70.151

Tak z toho moc radost nemám... Měli jsme v plánu ji při operaci zoubků nechat i vykastrovat...
Ale moc děkuji za reakci.
Homeo zkusím, to mi nevadí. I dětem radši dávám homeo 👌

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.6.2021 20:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nonick napsal(a):
Tak z toho moc radost nemám... Měli jsme v plánu ji při operaci zoubků nechat i vykastrovat...
Ale moc děkuji za reakci.
Homeo zkusím, to mi nevadí. I dětem radši dávám homeo 👌

Na 99% je březí. Šikovný vet vykastruje i tak, pokud nemáte odbyt na koťata.

Nonick

11.6.2021 10:05
Nonick

XXX.XXX.70.151

Tak březí není 👏
Už je objednaná na operaci zoubků a kastraci 👌

Přidejte reakci

Přidat smajlík