Nonick

XXX.XXX.70.151
Dobrý den,
Před měsícem jsme si vzali kočičku z útulku. Mám takový pocit, že je březí. K veterináři se momentálně nedostaneme z důvodu karantény.
Zkusím vložit fotografie, jestli by nějaký zkušenější chovatel dokázal poznat zda se jedná o březost?
Děkuji mockrát.
Nonick
napsal(a):
Dobrý den,
Před měsícem jsme si vzali kočičku z útulku. Mám takový pocit, že je březí. K veterináři se momentálně nedostaneme z důvodu karantény.
Zkusím vložit fotografie, jestli by nějaký zkušenější chovatel dokázal poznat zda se jedná o březost?
Děkuji mockrát.
Lepší je i foto při chůzi zhora...ale myslím, že je. Jak je stará, jak to, že vám ji dali nekastrovanou?
Nonick

XXX.XXX.70.151
Zkusím ještě nafotit zvrchu... Ale když se na ni dívám, má na bocích jakoby boulicky.
Je to "útulek" kde je asi 100 koček v rodinném domě v jedné mistnosti. Kastrují jen kocourky. Kočičky ne. Ale co vím, kocour je schopný ještě nějakou dobu po kastraci nakrýt.
Nicméně kočičku jsme si dovezli se zánětem uši a ušním svrabem - to už je přeléčeno. No a se zubním kamenem, zánětem dásní - tam jsme domluvení na operaci jakmile nám skončí karanténa.
Nonick

XXX.XXX.70.151
Osobně si myslím, že je těhule. Takže s kamenem na operaci těžko. Jestli vám to není nějak proti srsti(někdo je na homeopatika vysazený) zkuste si koupit Mercurius Corrosivus (u nás mi to v lékárně objednala) rozpustit 5 kuliček v půl deci převařené zchlazené vody a vždycky jednou denně natáhnout do stříkačky 1ml a stříknout kočiččce do tlamky. 20minut před jídlem, nebo prostě mezi jídly(na čistou tlamku) Mému kocourovi to na dásna zabralo.
Nonick

XXX.XXX.70.151
Tak z toho moc radost nemám... Měli jsme v plánu ji při operaci zoubků nechat i vykastrovat...
Ale moc děkuji za reakci.
Homeo zkusím, to mi nevadí. I dětem radši dávám homeo 👌
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nonick
napsal(a):
Tak z toho moc radost nemám... Měli jsme v plánu ji při operaci zoubků nechat i vykastrovat...
Ale moc děkuji za reakci.
Homeo zkusím, to mi nevadí. I dětem radši dávám homeo 👌
Na 99% je březí. Šikovný vet vykastruje i tak, pokud nemáte odbyt na koťata.
Nonick

XXX.XXX.70.151
Tak březí není 👏
Už je objednaná na operaci zoubků a kastraci 👌