Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2021 07:40
Leeenat

XXX.XXX.192.23

Dobrý den, mam kocoura 2leteho, společně s jednou kočkou. Kocour mi ale řval po bytě a furt tak pomnoukaval. Lidi mi rekli ze je to tim, ze zije s kočkou, presto ze kocka mela antikoncepci, ze prej ji citi ze je to holka a chce se pářit, tak at ho vykastruju. ( nikdy neprojevil zajem o sex ani s mrouskajici kočkou a ani neznackoval) tak rikam dobre no. Vykastrovala jsem kocku i kocoura.

Je to par dni a hrozne lituju, z domněnky ze řvát prestane, zacal rvát 1000x vic. V jednom kuse. Opravdu at uz spime, jsme s nim, hrajeme si, nic ho neboli-je velmi veselý ale ja jsem tehotna a nekolik dni jsem se nevyspala a uz lezu po zdi, mam sto chuti ho vyhodit!! Ano az tak je to nesnesitelné, jeste k tomu nerve jako driv ale násobně hlasitěji! Pomozte nebo ho asi zadavim!!’

9.6.2021 10:58
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Zkuste to ještě pár dní vydržet, zbytky hormonů se ještě nějakou dobu vyplavují, někde psali, že až měsíc. Zvířata jste bohužel měla vykastrovat mnohem dřív, snad se z toho nestal už nějaký zlozvyk. Každopádně přeju. ať se kočičák zklidní a věřím, že ano. Léčím svá zvířata už delší dobu homeopatikama, či lépe řečeno: podporuju, upravuju. Koukala jsem a zkusila bych tohle https://svethomeopatie.cz/cs/2536-hyoscyamus-lek-pro-kociciho-milovnika

Přidejte reakci

Přidat smajlík