Dobrý den, mam kocoura 2leteho, společně s jednou kočkou. Kocour mi ale řval po bytě a furt tak pomnoukaval. Lidi mi rekli ze je to tim, ze zije s kočkou, presto ze kocka mela antikoncepci, ze prej ji citi ze je to holka a chce se pářit, tak at ho vykastruju. ( nikdy neprojevil zajem o sex ani s mrouskajici kočkou a ani neznackoval) tak rikam dobre no. Vykastrovala jsem kocku i kocoura.
Je to par dni a hrozne lituju, z domněnky ze řvát prestane, zacal rvát 1000x vic. V jednom kuse. Opravdu at uz spime, jsme s nim, hrajeme si, nic ho neboli-je velmi veselý ale ja jsem tehotna a nekolik dni jsem se nevyspala a uz lezu po zdi, mam sto chuti ho vyhodit!! Ano az tak je to nesnesitelné, jeste k tomu nerve jako driv ale násobně hlasitěji! Pomozte nebo ho asi zadavim!!’
Zkuste to ještě pár dní vydržet, zbytky hormonů se ještě nějakou dobu vyplavují, někde psali, že až měsíc. Zvířata jste bohužel měla vykastrovat mnohem dřív, snad se z toho nestal už nějaký zlozvyk. Každopádně přeju. ať se kočičák zklidní a věřím, že ano. Léčím svá zvířata už delší dobu homeopatikama, či lépe řečeno: podporuju, upravuju. Koukala jsem a zkusila bych tohle https://svethomeopatie.cz/cs/2536-hyoscyamus-lek-pro-kociciho-milovnika