Ajdaaa

XXX.XXX.45.230
Dobrý den,
minulé pondělí nám před prodejnou srazilo auto toulavou kočičku. Měla nalité cecíčky, evidentně někde koťátka. Hledala jsem je ten den den, ale začala se ozývat až ve čtvrtek. V pátek se nám podařilo vydolovat 4, poslední páté až v neděli (dolovali jsme je skrz střechu, a toto bylo trochu jinde+asi spalo, nemňoukalo.) Odhadem jim jsou asi 3 týdny.
Broučkové hladoví, z nouze použit sunar. Ti větší ochutnali později i kočičí kapsičku. Celou dobu prospívala.
Přítel včera, tedy v pondělí, zajel pro mlíčko pro koťátka (značka Lactol). To jim bylo podáno. Dnes ráno jedno koťátko zvracelo, bylo apatické, nehýbalo se (krom mírného třesu nožiček). A ačkoli vypadalo že umírá, smrt jsem z něj necítila. Přiložila jsem k němu láhev s teplou vodou, masírovala bříško. Tento stav trval cca 4 hodiny, pak se začalo oklepávat, teď jako by mu nic nebylo. A asi před hodinou začala mít tento stav další 2 koťátka. Opět zvracení, jsou apatická.
Nestalo se to někomu? Může se jednat o alergickou reakci? Přívalu moc minerálů? Mám podat opět raději sunar?
Veterináře jsem kontaktovala, sdělil mi však jen, že to nalezenci často nezvládnou. Je mi to však divné, protože předešlé 3-4 dny byla v pořádku.
Předem děkuji za odpovědi.
Ajdaa

XXX.XXX.45.230
Děkuji mnohokrát, návrat k sunaru sklidil více než úspěch. Všechna hezky baští, oba dva kočičáci se z toho dostali.