Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2021 08:19
Mafuka

XXX.XXX.30.1

Kocour si nedávno přivedl kamarádku. Bohužel to vypadá na čistokrevnou bezdomovkyni. Vyhublá extrémě plachá. Ale i natěch pár metrů co mě nechá přiblížit, slyším jak sípe a kašle. Neraďte mi že jí mám chytit a odvézt k vet., otrávit, zastřelit, nebo???
Jen jestli by nešlo něco namíchat do žrádla, co by jí aspoň trochu pomohlo?

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.6.2021 08:30

Mafuka napsal(a):
Kocour si nedávno přivedl kamarádku. Bohužel to vypadá na čistokrevnou bezdomovkyni. Vyhublá extrémě plachá. Ale i natěch pár metrů co mě nechá přiblížit, slyším jak sípe a kašle. Neraďte mi že jí mám chytit a odvézt k vet., otrávit, zastřelit, nebo???

Šlo, ale nemusí vám to sežrat. I když jestli je hladová... Bude minimálně začervená, poraďte se s vetem, jaký přípravek by se dal přimíchat do krmení.

28.6.2021 08:46

Mafuka napsal(a):

..pomůže ji jedině veterinář....

Tarzan24

1.7.2021 06:21
Tarzan24

XXX.XXX.254.14

1. Odchytová stanice (útulek)
2. Veterinář
3. Puška (bolí sice kratší dobu ale bolí)
4. Jed (to samé a bacha na kocoura)

Máte tyto možnosti možná i více a neříkejte že jste si vybrali tu 3 nebo 4. Každý žije jen jednou a myslím že nejdříve je nutné se o usmrcení poradit s veterinářem. Mám takový pocit že usmrcení zvířete je trestný čin pokud to není nutné třeba :spadla z vysokého baráku a ještě žije, nebo srazil ji nějaký dopravní prostředek a ještě žije, ale ne že je hubená špatně dýchá a kašle. To není na usmrcení doma ale kdyžtak to musíte nechat na veterináři. Jestli ji máte doma a ne venku je možnost odchytu. Nebo se podívejte na číslo 1 není na prvním místě jen tak. Děkuji. Přeji krásné prázdniny :)

1.7.2021 08:06

"Máte tyto možnosti "

nikoliv, chybí tam to základní a to je :

hlavní možnost, respektive POVINNOST nálezce (i pokud se zvířete hodlá ujmout sám), je zavolat na OBEC, ta má zákonnou povinnost se o bezprizorní zvířata postarat

kočka taky může být něčí.....

Tarzan24

1.7.2021 10:19
Tarzan24

XXX.XXX.254.14

Vidíte to mě nenapadlo :)
No hlavně aby ho nezabili

Přidejte reakci

Přidat smajlík