GoldAy

XXX.XXX.95.20
Zdravím lidi,
mám takovou otázku: Kočka je venkovní a když v noci ležím,tak slyším kočku mňoukat venku. Už poněkolikáté jsem na ní volala, protože ví, že si ji beru domů, když má mazlivou náladu.. (není to moc často 😃)
No ale teď poslední dobou vidím, že mňouká a přitom loví. Dnes jsem šla za ní, protože zase mňoukala, ale na zavolání nepřišla a vidím mrtvou myšičku před ní. Přemýšlím, proč teda mňouká a jediné co mě napadlo, ve spojení s tím, že kočky své úlovky nosí k páníčkovi, že se třeba chlubí, ale když na mě volá, tak většinou je hlasitější a má prostě jakoby 'živější' hlas. Nevím jak to vysvětlit. Zkrátka mi přijde, že nemňouká na mě..
Pokud někdo má tušení, proč to dělá, tak napište prosím, děkuji.
PS: Nevadí mi to mňoukání, jen chci vědět co se mi snaží čtyřnohá kamarádka říct.. ❤️
GoldAy

XXX.XXX.95.20
lesnížínka
napsal(a):
Ano, snaží se pochválit, že něco ulovila Je možné, že to takto s hlasitým doprovodem nosí mláďatům...a ten instinkt jí zůstal směrem k páníčkovi. Naše snad ani nemňouká, ale vydává zvuky, jako když se mrouská.
Tak Joo, já si to myslela no. Jen mi přišlo divný, že chodí po zahradě, loví, kouká po myších a u toho vykládá pohádku 😃 pochválila jsem ji moc, užívala si drbkání jako vždy. Měla koťata, ale ty už jsou 2 roky pryč 😏.. ona je zlatá. Často si se mnou povídá a ukazuje co právě dělá. Tak jsem ráda, že jsem ji pochopila správně, že se jen chlubila. Hrdinka
Děkuji za odpověď, hezkou noc