Moura po zemřelé paní hledá hodně trpělivý domov

Moura (roční kočička) nám dorazila s velkou partičkou po zemřelé paní. U...
Zdravím! Plánuji pořídit kočičce novou přepravku a přemýšlím nad proutěnou, ale ráda bych předem znala zkušenosti ostatních. Kočička je klidná, cestování snáší dobře, nikdy neměla po cestě žádnou "nehodu," ale i tak má pod sebou vždy jednorázovou přebalovací podložku. Cestovat budeme asi jednou za dva měsíce, vlakem, cesta trvá cca dvě hodiny. Na proutěné přepravce mne láká především vzhled, protože vypadá hezky i jako kukaň. Pokud bych se rozhodla pořídit jinou, zvolila bych textilní, s plastovými nemám dobré zkušenosti.
Máte prosím někdo zkušenosti? Vyplatí se pořídit? Nebo mám raději hledat něco jiného? Moc děkuji z jakoukoliv odpověď.
Tarzan24
XXX.XXX.254.14
Asi vím co myslíte ale asi bych ji úplně nedoporučovala protože není moc pevná (z mé zkušenosti). Ale pokud jezdíte jen opravdu výjimečně, vaše kočka nemá strach z jiných zvířat, dopravy, hluku,... Tak si myslím že to asi nevadí. Ale více se hodí taková ta klasická, plastová pevnější přepravka. Podle mě má větší soukromí. Ale můžu říct že je to dobrý pelíšek ;)