Koťátka Khao Manee

Prodám Siamskou kočku - Nabízím k prodeji koťátka Khao Manee, bez PP. Matka...
15000 KčTyna1444
XXX.XXX.83.92
Dobrý den,
už týden řeším snad nevyřešitelný problém…
Naše kočka byla zvyklá jíst pouze jednu značku granulek, ta se ale přestala vyrábět. Snažíme se už týden přejít na jiné, ale bohužel nic.
Už od mala nejí ani kapsy, konzervy ani paštiky. Byla pouze na granulích a vodě. Tím, že nemá svoje granule přestala i pít, musím jí dávat pití stříkačkou…
U veterinářů jsme byli, ale bohužel, 15 tisíc v čudu a nic se nevyřešilo. Zdravotně je v pořádku, žádnou nemoc nemá, ani jakoby nechutenství k jídlu.
Když jsem jí dávala zbytek těch starých granulek, tak je jedla.
Prosím, nemáte radu jak ji přenaučit na jine?
Už si fakt nevíme rady, zkusili jsme všechny dostupné značky, máme je rozmístěné po bytě v miskách, ale prostě ničeho se nedotkne…
Už fakt nevím.
Jinak apatická není, hraje si a je na ní vidět, že má hlad, jen je tvrdohlavá a jiné granule nechce.
Já vím, tohle je strašně těžké, měli jsme to s kocourem stejně, no naštěstí se nepřestaly vyrábět. Nezkoušeli jste maso? Jen tak pro zajímavost. Třeba?? Ten náš kocour ho tedy obcházel širokým obloukem, maso by do huby nevzal. Kočka ho jedla a teď nová generace koček ho jí také. Nejvíc hovězí. Pochopitelně syrové a na malé kousky, jak lentilky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tyna1444
napsal(a):
Dobrý den,
už týden řeším snad nevyřešitelný problém…
Naše kočka byla zvyklá jíst pouze jednu značku granulek, ta se ale přestala vyrábět. Snažíme se už týden přejít na jiné, ale bohužel nic.
Už od mala nejí ani kapsy, konzervy ani paštiky. Byla pouze na granulích a vodě. Tím, že nemá svoje granule přestala i pít, musím jí dávat pití stříkačkou…
U veterinářů jsme byli, ale bohužel, 15 tisíc v čudu a nic se nevyřešilo. Zdravotně je v pořádku, žádnou nemoc nemá, ani jakoby nechutenství k jídlu.
Když jsem jí dávala zbytek těch starých granulek, tak je jedla.
Prosím, nemáte radu jak ji přenaučit na jine?
Už si fakt nevíme rady, zkusili jsme všechny dostupné značky, máme je rozmístěné po bytě v miskách, ale prostě ničeho se nedotkne…
Už fakt nevím.
Jinak apatická není, hraje si a je na ní vidět, že má hlad, jen je tvrdohlavá a jiné granule nechce.
Pochopila jsem správně, že kočka už týden NIC nežere?
A proč nemůže žrát MASO?
Je trapný nechat zvíře o hladu a nenakrmit - čímkoliv...
(maso, jogurt, žloutek)
Až se jí MASO trochu přežere, dá si ráda i ten granulový šunt.
Říká se tomu pestrá strava!
U veta jste nechali 15. 000,-
"no to je láska", taková stresující.
stačilo koupit 1 kuřecí prso,
RŮZNÁ MASA a zkoušet ! Syrové!
S omytým, mokrým masem má i trochu vody.
Co to bylo za vzácné, nenahraditelné granule?
rapotacka11
napsal(a):
A proč nemůže žrát MASO?
Je trapný nechat zvíře o hladu a nenakrmit - čímkoliv...
(maso, jogurt, žloutek)
Až se jí MASO trochu přežere, dá si ráda i ten granulový šunt.
Říká se tomu pestrá strava!
U veta jste nechali 15. 000,-
"no to je láska", taková stresující.
stačilo koupit 1 kuřecí prso,
RŮZNÁ MASA a zkoušet ! Syrové!
S omytým, mokrým masem má i trochu vody.
Co to bylo za vzácné, nenahraditelné granule?
U nás byly ty ,,vzácné" granule Royal Canine pro briťáky. Ten kocour si fakt nic jiného nevzal! Byla jsem nasr...zkoušela jsem pořád dokola jiné granule, že se přeci musí některé chytnout...ale ne. Z kapsičky a to jen občas olízal maximálně šťávu, masa se nedotknul, při pohledu na něj znechuceně odcházel. Kočka žrala miamorky konzervy s tuňákem a křepelčíma vajíčkama, ráčky a nevím ještě co tam byly za příchutě...jedna za skoro 30Kč ta pidikonzerva...no on ani omylem Začal olizovat ty omáčky až z levných Gourmetek(kapsiček)
Linda000
XXX.XXX.168.149
Zkuste kuřecí vývar, hodně silný a dávat klidně stříkačkou. Musíte jí rozkrmit, jinak jí odejdou játra a ledviny.
Pro zadavatelku: nezahrávejte si, kočka MUSÍ žrát!!! Už dvoudenní úplná hladovka je nebezpečná, při hladovění kočkám hrozí ireverzibilní selhání jater. Můj kocour nejedl snad 11 dní při extrémně těžkém průběhu panleukopenie. Měla jsem jej na téměř permanentních kapačkách, snažila se mu jídlo cpát nasilím - viz někde vlákno zde. Přesto mu játra selhala - šílená žloutenka, hrozné JT, řízením Osudu se z toho ale dostal! Nicméně, pokud Vám na kočce záleží, opravdu NESMÍ hladovět!
Uživatel s deaktivovaným účtem
fikovnice
napsal(a):
Pro zadavatelku: nezahrávejte si, kočka MUSÍ žrát!!! Už dvoudenní úplná hladovka je nebezpečná, při hladovění kočkám hrozí ireverzibilní selhání jater. Můj kocour nejedl snad 11 dní při extrémně těžkém průběhu panleukopenie. Měla jsem jej na téměř permanentních kapačkách, snažila se mu jídlo cpát nasilím - viz někde vlákno zde. Přesto mu játra selhala - šílená žloutenka, hrozné JT, řízením Osudu se z toho ale dostal! Nicméně, pokud Vám na kočce záleží, opravdu NESMÍ hladovět!
Zadavatelka se, jak je "dobrým" zvykem, odmlčela a nereaguje.