Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2021 19:20
Tina125

XXX.XXX.193.217

Dobrý den, chci se zeptat jestli necháváte neustále bez přestávky zapnuté fontány pro kočky? Na jednu stranu jsou k tomu určené, ale na tu druhou mám fakt strach nechat jí neustále zapojenou i když jsme v práci. Máme fontánu, kde se kočky k vodě dostanou i když je vypnutá. Necháváte fontány pořád zapojené?

6.8.2021 08:31
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

Já fontánu nemám, elektriky se bojím.
Vypínala bych.

6.8.2021 08:54
Bobča

XXX.XXX.20.192

já měla fontánku chvíli půjčenou,než bych si koupila svou-bo mi kocour misku s vodou pravidelně vylíval,tak jsem to chtěla vyzkoušet,ale nepil z ní-tlapkama si hrál s vodou ..vypínala jsem ji,když jsem šla ven,nebo na noc...za mě vypínat.Jen můj názor
Misku jsem začla dávat aspoň do umyvadla..pořád byla převrácená

6.8.2021 09:22
Bobča

XXX.XXX.20.192

tuhle možná ne,ale tam je dole taky dírka na prsty ..on s tou miskou šiboval po koupelně,až se o něco zapřel,byl tam taky malý otvot na prst,dal tam tlapku a šup tahle je vyšší-tu jsem teda nikde neviděla...i jsem dala do sprcháče placatou širokou...tam se žbrnal a roznášel to po pokoji...Bylo to prostě "zlatíčko" ..
Teď se má dobře-podle posledních zpráv z března-měl 3 roky,tak jsem babičkám psala.

6.8.2021 09:36
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

6.8.2021 17:11
Tina125

XXX.XXX.193.217

Naše holky teda fontánu milují. Z misky jen občas pijou spíš z lenosti v jiné místnosti. My ji vypínáme, když jsme v práci. Jinak jede pořád i přes noc. Když se ráno oblíkám do práce, tak ji právě vypínám a ony u toho kolikrát sedí a olizují tu fontánu a totálně nechápou proč ta voda neteče. Tak je mi jich hrozně líto. Když jsme si půjčili fontánu pro starší kočičku, kterou jsme měli, tak o to taky zájem neměla. Holkám jsme ji kupovali, když měly cca půl roku a začaly líp pít a teď už pijou jenom z fontány.

Máme tuhle:

https://www.zoohit.cz/shop/kocky/misky_krmivo_voda/pitka_fontany/741986

Přidejte reakci

Přidat smajlík